Ειδήσεις

Αναρτήθηκαν οι τέσσερις πρώτοι τόμοι του Φακέλου της Κύπρου- Διαβάστε όλα τα απόρρητα έγγραφα

Αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο τα επίσημα πρακτικά που εκδίδονται από κοινού από τη Βουλή των Ελλήνων και τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σαράντα τρία χρόνια μετά την κυπριακή τραγωδία του 1974 και τριάντα περίπου χρόνια μετά τη συγκρότηση της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων το 1985, αναρτήθηκαν τα επίσημα πρακτικά που εκδίδονται από κοινού από τη Βουλή των Ελλήνων και τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Νικόλαος Βούτσης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα της Βουλής Κώστα Αθανασίου, επισκέφθηκε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στους οποίους παρέδωσε το ιστορικό αυτό υλικό, το οποίο παράλληλα δόθηκε σε όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα και αναρτήθηκε στον διαδικτυακό τόπο της Ελληνικής Βουλής. Όπως ανέφερε ο κ. Βούτσης, το σύνολο των τόμων που θα εκδοθούν υπερβαίνει τους τριάντα, με ρυθμό εκτύπωσης και δημοσίευσης έναν τόμο ανά μήνα.

Δείτε τον πρώτο τόμο εδώ

Δείτε τον δεύτερο τόμο εδώ

Δείτε τον τρίτο τόμο εδώ

Δείτε τον τέταρτο τόμο εδώ

πηγή euro2day.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου