Τοπικές Ειδήσεις

Ο ΟΤΕ αναλαμβάνει αποκλειστικός ανάδοχος του έργου των LED στον Δήμο Ρόδου!

Μια νέα κατάσταση πραγμάτων στην υλοποίηση της Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών «Ενεργειακή Αναβάθμιση – Αυτοματοποίηση Συστημάτων – Ηλεκτροφωτισμού Κοινοχρήστων Χώρων – Εφαρμογές Smart Cities, Εξοικονόμηση Ενέργειας στο Δήμο Ρόδου», γνωστού και ως έργου των LED στον Δήμο Ρόδου, προκάλεσε η απόφαση της αναδόχου να γνωστοποιήσει με δήλωση της την αλλαγή της μετοχικής της σύνθεσης και της αναδοχής του έργου αποκλειστικά από τον ΟΤΕ.
Ενημέρωσε συγκεκριμένα η ανάδοχος κοινοπραξία ότι το μέλος της, ανώνυμη εταιρεία, με την επωνυμία «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» προτίθεται να διαδεχθεί και, κατά -το υπόλοιπο σε σχέση με την από 26-06-2020 αίτησή της- ποσοστό 3,34%, το μέλος της Αναδόχου, εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, με την επωνυμία «ΓΚΛΟΜΠΙΛΕΝΤ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ LED ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ».
Μετά την παραπάνω διαδοχή και τις διαδοχές για την έγκριση των οποίων έχει υποβληθεί προηγούμενη δήλωση στον Δήμο Ρόδου η ανάδοχος θα αποτελείται πλέον μόνο από την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.», κατά ποσοστό 100% = 40% (το αρχικό ποσοστό της στην Ανάδοχο) +30% (το ποσοστό της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΣΤΗΡΙΞΙΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» στην Ανάδοχο, στο οποίο αφορά η από 26-06-2020 εκκρεμής αίτησή της) +29% (το 96,66% του ποσοστού 30% της εταιρείας περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «ΓΚΛΟΜΠΙΛΕΝΤ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ LED ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» στην ανάδοχο.
Σημειώνει δε ότι, όπως προκύπτει από τα στοιχεία του διαγωνισμού που διενεργήθηκε, η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» αρκεί για την πλήρωση των κριτηρίων αυτών.

Επιπλέον, η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΓΚΛΟΜΠΙΤΕΛ», η οποία παρέχει τις ικανότητές της στην ανάδοχο, συμφωνεί ότι σε περίπτωση έγκρισης της μεταβολής, θα εξακολουθήσει να διαθέτει την οικεία τεχνική και επαγγελματική ικανότητά της στο ΟΤΕ, ως ανάδοχο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου