ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καθαρισμός χειμάρρων περιοχής Ιαλυσού από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ

Υπε­γρά­φη η σύμ­βα­ση με τον ανά­δο­χο ύψους 168.000 ευρώ

Στο πλαί­σιο των πα­ρεμ­βά­σε­ων αντι­πλημ­μυ­ρι­κής προ­στα­σί­ας, με σκοπό την πρό­λη­ψη και την θω­ρά­κι­ση της πε­ριο­χής Ια­λυ­σού από πλημ­μυ­ρι­κά φαι­νό­με­να, ο Πε­ρι­φε­ρειάρ­χης Νο­τί­ου Αι­γαί­ου, Γιώρ­γος Χα­τζη­μάρ­κος, μετά και την ολο­κλή­ρω­ση του σχε­τι­κού δια­γω­νι­σμού, υπέ­γρα­ψε τη σύμ­βα­ση ανά­θε­σης του έργου «Κα­θα­ρι­σμός Χει­μάρ­ρων Κοι­νο­τή­των πρώην Δη­μο­τι­κής Ενό­τη­τας Ια­λυ­σού», ένα­ντι συ­νο­λι­κού ποσού 168.090,00 ευρώ.

Ο ανά­δο­χος υπο­χρε­ού­ται να ολο­κλη­ρώ­σει το έργο εντός 6 μηνών από την ημε­ρο­μη­νία υπο­γρα­φής της ερ­γο­λα­βι­κής σύμ­βα­σης.

Το έργο χρη­μα­το­δο­τεί­ται από πό­ρους του Προ­γράμ­μα­τος Δη­μο­σί­ων Επεν­δύ­σε­ων της Πε­ρι­φέ­ρειας Νο­τί­ου Αι­γαί­ου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.