Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε σωρός από σκουπίδια που ήταν στοιβαγμένα το πρωί της Κυριακής (!) σε μία από τις εισόδους της Παλιάς Πόλης.
Στο αποκορύφωμα της τουριστικής περιόδου, η αποκομιδή των απορριμμάτων στις 9 το πρωί της Κυριακής, δεν είχε γίνει ακόμα από τα απορριμματοφόρα, γεγονός που σχολιάστηκε δυσμενώς στο διαδίκτυο από τον ενεργό συμπολίτη μας κ. Ιζέτ Σιέχ, με τα αρνητικά σχόλια κάτω από την σχετική ανάρτηση να πέφτουν “βροχή”.
«Είσοδος Παλιάς Πόλης 22.7. 2018 ώρα 9:00… Σε λίγο ξεκινάει η επίσκεψη τουριστών για το μνημείο της Παλιάς Πόλης και τα σκουπίδια κάνουν πάρτι…… και όλοι οι πολιτικοί μας ηγέτες Κινέζοι…… Αν ήταν έξω από τα σπίτια τους θα τα μάζευαν σε χρόνο διαστημικής κλίμακας και θα έπλεναν και γύρω γύρω…… ξεφτίλες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σιέχ, με πολλούς από τους χρήστες του διαδικτύου να εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για την, πράγματι, απαράδεκτη αυτή εικόνα πρωί της Κυριακής, σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της τουριστικής Ρόδου απ’ όπου καθημερινά περνούν εκατοντάδες επισκέπτες του Μνημείου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ