Ειδήσεις

Ποιος φταίει για την έλλειψη νερού στους “Πεύκους”;

Στο ερώτημα «ποιος φταίει για την έλλειψη νερού στους “Πεύκους”», σε μία αναγνωρισμένη δηλαδή τουριστική περιοχή, η απάντηση έρχεται αυθορμήτως από τους κατοίκους: η ΔΕΥΑΡ!
Και εξηγούν: 1) Στην περιοχή “Νευλός”, στα Βληχά, υπάρχει σπασμένος σωλήνας από τον περασμένο χειμώνα, με αποτέλεσμα να χάνονται τεράστιες ποσότητες νερού.
2) Στον κεντρικό δρόμο, στην παραλία των “Βληχών” υπάρχει βλάβη στον αγωγό εδώ και δύο τουλάχιστον μήνες, γεγονός που είναι επίσης γνωστό στην ΔΕΥΑΡ αλλά εξακολουθεί να “ποιεί την νήσσαν”.
Κατά την άποψη των κατοίκων (σημ.: στην “δ” έχουν γίνει επώνυμες καταγγελίες και μάλιστα, όχι από τυχαίους ανθρώπους) αυτός είναι ο λόγος που δεν φτάνει το νερό στους “Πεύκους”.
Οι κάτοικοι προσθέτουν ότι παρά τις συνεχείς καταγγελίες και διαμαρτυρίες η κατάσταση εξακολουθεί να παραμένει η ίδια, με αποτέλεσμα καθημερινά, δύο βυτιοφόρα, από τις 4 το απόγευμα ως τις 9 το βράδυ, να γεμίζουν τις δεξαμενές στους “Πεύκους” με αμφίβολης ποιότητας νερό και χωρίς χλωρίωση.
«Έργα που έπρεπε να είχαν γίνει τον χειμώνα, δεν έγιναν, γι’ αυτό κι έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας υπ’ όψιν του οποίου μάλιστα έχουν τεθεί όλα τα έγγραφα», τονίζουν οι κάτοικοι και αναμένουν την επέμβασή του.
Σημειώνεται ότι στους “Πεύκους” δεν έχουν νερό από την 3η Ιουλίου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου