ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Εξαιρετική η μουσικοχορευτική παράσταση “Παίζω…για να χορέψω”

news room 2 λεπτά ανάγνωση
Παίζω...για να χορέψω

Την Κυ­ρια­κή 12/05/2024, ο Σύλ­λο­γος Πο­λι­τι­σμού και Πε­ρι­βάλ­λο­ντος Πα­να­γία Κα­θο­λι­κή, πραγ­μα­το­ποί­η­σε μια εξαι­ρε­τι­κή μου­σι­κο­χο­ρευ­τι­κή εκ­δή­λω­ση, γε­μά­τη κέφι, χορό και μου­σι­κή. Η εκ­δή­λω­ση έλαβε χώρα στο γή­πε­δο μπά­σκετ του Αφά­ντου, προ­σελ­κύ­ο­ντας πλή­θος κό­σμου που από­λαυ­σε την υπέ­ρο­χη αυτή βρα­διά.

Στην εκ­δή­λω­ση συμ­με­τεί­χαν παι­διά του συλ­λό­γου, που πα­ρου­σί­α­σαν ποι­κι­λία πα­ρα­δο­σια­κών χορών. Η σκηνή γέ­μι­σε με ζω­ντά­νια και χρώ­μα­τα καθώς οι μι­κροί χο­ρευ­τές έδω­σαν τον κα­λύ­τε­ρο τους εαυτό, κερ­δί­ζο­ντας το θερμό χει­ρο­κρό­τη­μα του κοι­νού.

Οι γο­νείς και οι φίλοι των παι­διών κα­μά­ρω­σαν την προ­σπά­θεια και το τα­λέ­ντο τους, ενώ τα παι­διά από­λαυ­σαν τη συμ­με­το­χή τους και τη χαρά του χορού. Η εκ­δή­λω­ση πε­ρι­λάμ­βα­νε επί­σης ζω­ντα­νή μου­σι­κή, που συ­νό­δευ­σε τους χο­ρευ­τές, δη­μιουρ­γώ­ντας μια μο­να­δι­κή ατμό­σφαι­ρα.

Ο Σύλ­λο­γος Πο­λι­τι­σμού και Πε­ρι­βάλ­λο­ντος Πα­να­γία Κα­θο­λι­κή συ­νε­χί­ζει να στη­ρί­ζει την πα­ρά­δο­ση και την πο­λι­τι­στι­κή κλη­ρο­νο­μιά, προ­σφέ­ρο­ντας στα παι­διά την ευ­και­ρία να γνω­ρί­σουν και να αγα­πή­σουν την τέχνη του χορού. Η εκ­δή­λω­ση αυτή απο­τέ­λε­σε μια ακόμα από­δει­ξη της αφο­σί­ω­σης του συλ­λό­γου στη διά­δο­ση του πο­λι­τι­σμού και της πα­ρά­δο­σης.

Στην εκ­δή­λω­ση επί­σης τι­μή­θη­κε από τον Σύλ­λο­γο ο βιο­λιν­τζής Εμ­μα­νου­ήλ Πε­τράς, 92 ετών, για την πο­λύ­τι­μη προ­σφο­ρά του στην πα­ρα­δο­σια­κή μου­σι­κή. Με την αφο­σί­ω­ση και το τα­λέ­ντο του, έχει συμ­βά­λει κα­θο­ρι­στι­κά στη δια­τή­ρη­ση και διά­δο­ση της μου­σι­κής μας πα­ρά­δο­σης.

Επί­σης, τι­μή­θη­κε ο χο­ρο­δι­δά­σκα­λος του Συλ­λό­γου , κ. Θο­δω­ρής Αν­δρου­λά­κης για τα 10 χρό­νια αδιά­λει­πτης πα­ρου­σί­ας και προ­σφο­ράς του στον Σύλ­λο­γό . Με το πάθος και την δι­δα­σκα­λία του, έχει εμπνεύ­σει και εκ­παι­δεύ­σει τα παι­διά , συμ­βάλ­λο­ντας στην ενί­σχυ­ση της πο­λι­τι­στι­κής μας κλη­ρο­νο­μιάς.

Η εκ­δή­λω­ση αυτή υπεν­θύ­μι­σε σε όλους μας τη ση­μα­σία της πα­ρά­δο­σης και τη συμ­βο­λή των ατό­μων που με την αφο­σί­ω­ση και το έργο τους κρα­τούν ζω­ντα­νή την πο­λι­τι­στι­κή μας ταυ­τό­τη­τα

Τί­μη­σαν με την πα­ρου­σία τους, ο Πα­νο­σιο­λο­γιώ­τα­τος Πάτερ Νε­κτά­ριος, ο πε­ρι­φε­ρεια­κός σύμ­βου­λος Δη­μή­τρης Κα­ρα­γιάν­νης,η αντι­δή­μαρ­χος Κα­τε­ρί­να  Κα­ρα­γιάν­νη και η δη­μο­τι­κή σύμ­βου­λος Μα­ριέτ­τα Λόγ­γου.

Συγ­χα­ρη­τή­ρια σε όλους τους συμ­με­τέ­χο­ντες για την άψογη αυτή εκ­δή­λω­ση.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.