Τοπικές Ειδήσεις

Συνάντηση Αντιπροσωπείας Ε.Κ.Ρ με τον Πρόεδρο της ΟΕΒΕΔ

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα 24 Μαρτίου 2021, ημέρα Τετάρτη, στα γραφεία του Ε.Κ.Ρ μεταξύ του Προέδρου και μελών της Διοίκησης αυτού με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Δωδεκανήσου, κ. Τσούλο Νικόλαο, στα πλαίσια της συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ των δύο φορέων.

Στη συνάντηση έγινε συζήτηση για τη διεξαγωγή νέων επιμορφωτικών σεμιναρίων, στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο φορέων, από τα προγράμματα ΛΑΕΚ. Συζητήθηκαν επίσης οι επιπτώσεις της πανδημίας στην αγορά, οι ενέργειες των δύο φορέων για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης και το πώς από δω και πέρα θα βοηθήσουν και οι δύο φορείς, ως κοινωνικοί εταίροι, με τις παρεμβάσεις τους και τις ενέργειές τους να ανακάμψει η τοπική κοινωνία από τις επιπτώσεις της κρίσης.

Η συνεργασία που υπήρχε θα συνεχίσει να υπάρχει στο μέγιστο βαθμό διότι τα αποτελέσματά της μόνο θετικά είναι.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ               ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου