Από τον ΣΕΓΑΣ δόθηκαν οι οδηγίες προς τους εκπροσώπους των σωματείων που θα συμμετάσχουν στη γενική συνέλευση της 17ης Μαρτίου, που θα πραγματοποιηθούν στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Από πλευράς της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, τα σωματεία που θα πάρουν μέρος στη γενική συνέλευση και έχουν δικαίωμα ψήφου, είναι οι ΑΣ Καζώνης Καλύμνου, ΓΑΣ Υγεία Ρόδου, ΓΣ Νέων Λέρου, ΑΣ Κάλυμνος 2000, ΑΟ Ρόδου Ε.Μ. Σταματίου, ΑΟ Ρόδου Καλλιπάτειρα, ΓΣ Εύδαμος, ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009, ΑΣ Ξάνθος Πάτμου και ΑΣ Νίκη Ρόδου.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΑΦΙΞΕΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. (18.3.2017)-ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (Δημητρίου Βικέλα 52 – Χαλάνδρι)
► Τόπος και Ώρα Διεξαγωγής Γενικής Συνέλευσης:
ΑΘΗΝΑ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Αρχική: Παρασκευή 17/3 – Ώρα 10.00
Επαναληπτική: ΣΑΒΒΑΤΟ 18/3 – Ώρα 10.00
1) ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ:
Οι εκπρόσωποι των σωματείων θα διαπιστεύονται στη Γενική Συνέλευση ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ:
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ή ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ.
2) ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ:
Α) Η κάλυψη των εξόδων μετακίνησης, στα πλαίσια της περιστολής των δαπανών, θα γίνει με τα επίγεια μέσα μεταφοράς.
Όταν χρησιμοποιείται Ι.Χ., πρέπει να καταβληθεί προσπάθεια και όπου αυτό είναι δυνατόν, με κάθε αυτοκίνητο να μετακινούνται δύο (2) τουλάχιστον εκπρόσωποι σωματείων.
Για την κάλυψη της μετακίνησης με Ι.Χ. είναι απαραίτητη η προσκόμιση ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ (υπολογίζοντας τα χιλιόμετρα με επιστροφή Χ 0.20 ευρώ το χιλιόμετρο) και επιπλέον ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΙΟΔΙΩΝ.
Β) Ειδικά για τα νησιά και τη Βόρειο Ελλάδα, θα καλυφθεί αεροπορική μετακίνηση, με την προσκόμιση ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ.
Τα εισιτήρια επιστροφής το Σάββατο 18/3 θα πρέπει να είναι μετά τις 19.00.
Γ) Οι εκπρόσωποι που θα ταξιδέψουν με πλοίο, λεωφορείο ΚΤΕΛ ή τραίνο, πρέπει να καταθέσουν τα ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ή ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ. Θα καταθέσουν αρχικά το εισιτήριο προς Αθήνα και θα στείλουν στο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. το εισιτήριο επιστροφής
3) ΔΙΑΜΟΝΗ:
Η διαμονή των εκπροσώπων θα είναι θα είναι στο ξενοδοχείο ΟΑΣΙΣ στη ΓΛΥΦΑΔΑ – Λεωφόρος Ποσειδώνος 27 (στην κατεύθυνση προς Πειραιά) τηλ. 210 8941555.
4) ΔΙΑΤΡΟΦΗ:
Οι εκπρόσωποι των σωματείων θα κανονίσουν με δική τους πρωτοβουλία το δείπνο της Παρασκευής το βράδυ και ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. θα καλύψει την αντίστοιχη δαπάνη μέχρι του ποσού των 10 ευρώ, με την προσκόμιση της σχετικής απόδειξης.
5) ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ Ε.Ο.Ε. ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.
Ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. το Σάββατο 18/3 το πρωί ώρα 08.00, για όσους εκπροσώπους το επιθυμούν, θα προγραμματίσει τη μετακίνηση τους από το ΟΑΣΙΣ στη Ε.Ο.Ε. με ναυλωμένο λεωφορείο.
Το λεωφορείο μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης, θα μεταφέρει στο αεροδρόμιο όσους εκπροσώπους ταξιδεύουν αεροπορικώς.

6) ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
α) Τα έξοδα μετακίνησης και η διαμονή στα παραπάνω ξενοδοχεία, θα καλυφθούν σε ΕΝΑ εκπρόσωπο από κάθε σωματείο, με δικαίωμα ψήφου.
β) Για την κάλυψη οποιασδήποτε δαπάνης, πρέπει να κατατεθεί το αντίστοιχο νόμιμο αποδεικτικό στοιχείο, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ.
γ) Λόγω των capital controls, δεν υπάρχει η δυνατότητα να καταβληθούν στη Γενική Συνέλευση τα έξοδα μετακίνησης των εκπροσώπων.
Οι εκπρόσωποι πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να καταθέσουν στη Γενική Συνέλευση (στην αντίστοιχη υπηρεσία του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.) ή να στείλουν στο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. εκτός από τα παραστατικά – αποδείξεις και φωτοτυπία του βιβλιαρίου τραπέζης, στο οποίο θα αναγράφεται το όνομά τους.
Tα έξοδα μετακίνησης των εκπροσώπων θα κατατεθούν στους λογαριασμούς τους, τις επόμενες ημέρες από τη Γενική Συνέλευση.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ