Αθλητικά

Ο Α.Ο. Σταματίου έκοψε την πίτα του!

Μέσα σε ζεστή γιορτινή οικογενειακή ατμόσφαιρα γιόρτασε ο Αθλητικός Όμιλος  Εμ. και Μ. Σταματίου τον ερχομό του νέου χρόνου. Η κοπή της βασιλόπιτας  για τα τμήματα του στίβου έγινε την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 στο σπίτι του Ιδρύματος Υποτροφιών Σταματίου με παρόντες αθλητές, αθλήτριες, γυμναστές, τον Πρόεδρο κ.Μάνο Κόκκινο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τον Αντιπρόεδρο του Ιδρύματος Υποτροφιών Εμ. και Μ. Σταματίου κ.Θ. Φραράκη, τον Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου κ.Βασίλη Ζήκα και τον τεχνικό Σύμβουλο του ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου κ. Σάββα Διακονικόλα.
Ο Πρόεδρος κ. Μάνος Κόκκινος ευχήθηκε υγεία και πρόοδο σε όλα τα μέλη του Αθλητικού Ομίλου και ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την άνοδο του τμήματος του στίβου στην 40η θέση πανελληνίως μέσα σε 340 σωματεία ευχήθηκε στους αθλητές και στις αθλήτριες να διαπρέψουν και αυτή τη χρονιά στους αγώνες. Yποσχέθηκε δε ότι το Συμβούλιο θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε όλες τους τις προσπάθειες. Με μεγάλη χαρά απένειμε τα βραβεία   και τις πλακέτες στον Παννεληνιονίκη Ντέτσικα Γιάννη (χρυσό-αργυρό) και στις Παννεληνιονίκες Οικονομοπούλου Σαββίνα (χρυσό), Ζενέγια Ελημπιώνα (αργυρό) και Ζενέγια Λάουρα (χάλκινο).
Με τα ίδια θερμά λόγια και ευχαριστίες μίλησαν στους αθλητές και στις αθλήτριες τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Πασχάλης Γκογκίδης και κ. Λάκης Συρόπουλος καθώς και ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου κ. Βασίλης Ζήκας και ο Τεχνικός Σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου κ. Σάββας Διακονικόλας.
Η κοπή της βασιλόπιτας  για τα τμήματα του μπάσκετ πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020 στο σπίτι του Ιδρύματος Υποτροφιών Σταματίου με παρόντες αθλητές, αθλήτριες, προπονητές, τον Πρόεδρο κ.Μάνο Κόκκινο, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και γονείς.
Στα παιδιά του μπάσκετ ο Πρόεδρος δήλωσε τα εξής: « οι διαδικασίες να αποκτήσουμε δικό μας γήπεδο προχωρούν και εφόσον οι προσπάθειες αντιμετωπισθούν θετικά και με ενδιαφέρον από τις Αυτοδιοικητικές Αρχές του τόπου μας, πιστεύουμε ότι μέσα στον νέο χρόνο μπορούμε να εγκαινιάσουμε το δικό μας γήπεδο».
Την όλη οργάνωση της εκδήλωσης συντόνισαν τα μέλη του Δ.Σ. κ. Ελένη Κορναροπούλου-Κοκκίνου για το μπάσκετ και  κ. Καίτη Κυπραίου για τον στίβο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου