Δεν έχουν τέλος τα σενάρια γύρω από τα μελλοντικά σχέδια του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου Γαβριήλ Σακελλαρίδη από τη στιγμή που αποφάσισε να παραδώσει τη βουλευτική έδρα -κίνηση που ελάχιστοι βουλευτές έχουν κάνει.

Πολλοί συμπέραναν ότι «θα καθίσει στο σπίτι του». Άλλοι, πιο ευφάνταστοι, προτίμησαν να τον… μετακομίσουν, διαρρέοντας ότι εγκαταλείπει τον πολιτικό στίβο και τη… χώρα, αποφασίζοντας να ζήσει, ως οικονομολόγος, στο Σίτι του Λονδίνου. Πληροφορία που «δεν έχει καμία υπόσταση», ούτε ίχνος αλήθειας, όπως ξεκαθαρίζουν άνθρωποι από το περιβάλλον του που μίλησαν στο iefimerida.gr.

Η τρίτη «κατηγορία» αρκέστηκε στο να συμπεράνει ότι θα επισκεφθεί το νησί του, τη Νίσυρο. Γιατί, ναι, αποτελεί είδηση το να επισκεφτεί κάποιος ακόμα και τον τόπο καταγωγής του!

Τι πραγματικά συμβαίνει

Απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του iefimerida.gr διαψεύδουν τα σενάρια περί μετακόμισης από την πρωτεύουσα. Όπως λένε, ο ίδιος «βρίσκεται σε φάση ανασυγκρότησης», πράγμα απόλυτα λογικό, αφού δεν έχει περάσει ούτε μια βδομάδα από τότε που αποχώρησε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κυβερνώντος κόμματος.

Στις άμεσες προτεραιότητές του είναι, πρώτον, να «τρέξει» το διδακτορικό του, με στόχο να το ολοκληρώσει. Ένα διδακτορικό που κάνει στο Οικονομικό της Νομικής, στην Αθήνα, και όχι σε κάποιο πανεπιστήμιο της αλλοδαπής.

Αυτονόητο το επόμενο βήμα του. Θα ψάξει για δουλειά. Οι άνθρωποι, μάλιστα, που τον γνωρίζουν καλά είναι ξεκάθαροι: «Δεν πρόκειται να τον δούμε σε κάποιο πόστο του κόμματος ή της κυβέρνησης», αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι βάζει πλώρη για την ελεύθερη αγορά.

Όσο για τα πολιτικά, δεν πρόκειται να αναλάβει καμία πρωτοβουλία -προς το παρόν, τουλάχιστον- αφού μετά την παραίτησή του από τη θέση του βουλευτή είναι λογικό να έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα όχι και τόσο θερμό στις σχέσεις του με τον ΣΥΡΙΖΑ.

iefimerida.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ