Το γάντι που πέταξε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με την πρόθεσή του να παραιτηθεί από μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ, μετά το φιάσκο των εκλογών, σήκωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος φέρεται να τονίζει πως «δεν τίθεται θέμα παραίτησής μου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας».

«Προσχηματικά τα όσα είπε ο Μεϊμαράκης» φέρεται να σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τζιτζικώστας.

Συνεργάτες του τονίζουν πως «η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δεν έχει καμιά σχέση με το χθεσινό φιάσκο. Οι άλλοι τρεις υποψήφιοι πρόεδροι της Ν.Δ. (Μεϊμαράκης, Μητσοτάκης, Γεωργιάδης) είναι διορισμένοι στις θέσεις που κατέχουν, ενώ ο Απόστολος Τζιτζικώστας εκλεγμένος. Ο κ. Τζιτζικώστας ζήτησε την παραίτηση του κ. Μεϊμαράκη, μετά το χθεσινό φιάσκο και δεν την είχε ζητήσει τις προηγούμενες πενήντα μέρες. Επίσης, οι πολίτες καταλογίζουν ευθύνες στον κ. Μεϊμαράκη για το φιάσκο».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μεϊμαράκης γνωστοποίησε την πρόθεσή του υπό την προϋπόθεση να παραιτηθούν όλοι οι υποψήφιοι από τα αξιώματά τους, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να προχωρά επίσης στην παραίτηση από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ