Ειδήσεις

Επίσκεψη του H. Καματερού στα γραφεία του Ελαιουργικού & Αμπελουργικού Συνεταιρισμού Δωδεκανήσου

Συνάντηση με τον Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Καματερό Ηλία , πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018 στα γραφεία του Ελαιουργικού & Αμπελουργικού Συνεταιρισμού Δωδεκανήσου – Η ΕΝΩΣΗ.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΕΑΣΔ Δημήτριος Γεωργαλλής, ο Γενικός Διευθυντής του ΕΑΣΔ Δημήτριος Καραγιάννης , ο Πρόεδρος της ΚΑΙΡ Α.Ε. κ. Παπουρδάνος Αγαπητός , τα μέλη Διοικητικών Συμβουλίων του Ε.Α.Σ.Δ και ΚΑΙΡ ΑΕ κκ Γιμούκης Κωνσταντίνος , Δράκος Αντώνιος , Γρηγορίου Στέφανος και Γεωργαλλής Εμμανουήλ. Ο Βουλευτής συνοδευόταν από τον Συντονιστή της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Δωδεκανήσου κ. Αποστολίδη Αντώνιο.
Στη διάρκεια της συνάντησης ενημερώθηκε ο Βουλευτής για την πορεία του Συνεταιρισμού ως προς την υπαγωγή του σον νόμο περί εξωδικαστικού συμβιβασμού , για την οικονομική κατάσταση και τα μελλοντικά σχέδια της ΚΑΙΡ και του ΕΑΣΔ ενώ παράλληλα συζητήθηκαν οι περαιτέρω δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί της Δωδεκανήσου και η αναγκαιότητα στήριξης τους προκειμένου να υπάρξει ανάπτυξη με οφέλη για τους ίδιους τους αγρότες και την τοπική κοινωνία.
Ο Βουλευτής χαρακτήρισε ως πρωταρχικό πυλώνα ανάπτυξης τον αγροδιατροφικό τομέα , επιβεβαιώνοντας την πολιτική στήριξης της Κυβέρνησης προς τους αγρότες μέσω των προγραμμάτων αναδιοργάνωσης των αγροτικών και διατροφικών παραγωγικών αλυσίδων, των νέων μορφών συνεταιριστικών οργανισμών και πρότεινε εκ νέου συνάντηση στο προσεχές διάστημα παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σταύρου Αραχωβίτη , του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Σαντορινιού Νεκτάριου και των Βουλευτών Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ κκ Γάκη Δημήτριο και Καματερό Ηλία.
Οι Διοικήσεις του ΕΑΣΔ και της ΚΑΙΡ ΑΕ εκφράζουν την ικανοποίηση τους από το αποτέλεσμα της συνάντησης και θεωρών ιδιαίτερη τιμή την επίσκεψη και το έμπρακτο ενδιαφέρον του Βουλευτή Δωδεκανήσου για το μέλλον του Συνεταιριστικού Κινήματος και του πρωτογενή τομέα γενικότερα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου