Η συλλογική προσπάθεια διατήρησε το υποκατάστημα της Alpha Bank στο νησί που αξίζει διαχρονικά τη στήριξη της Πολιτείας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος στα πλαίσια των προγραμματισμένων υπηρεσιακών μετακινήσεων περιόδευσε στους Λειψούς στις 22 και 23.8.2018 όπου εξέτασε θέματα αρμοδιοτήτων του.

Συγκεκριμένα:

  • Στις 22.8.2018 παρουσία του δημάρχου Λειψών κ. Μάγγου Φώτη, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και εκπροσώπων του Λιμενικού και της Αστυνομίας, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για θέματα που αφορούν την Πολιτική Προστασία, την Παλλαϊκή Άμυνα και την αναπτυξιακή πορεία του νησιού. Επισημάνθηκε η διατήρηση του υποκαταστήματος της Alpha Bank στο νησί και η «αναδίπλωση» της διοίκησης της τράπεζας, γεγονός που επιτεύχθηκε χάρη στη συλλογική προσπάθεια και στην οργανωμένη πίεση που άσκησαν οι φορείς των Λειψών και της Δωδεκανήσου.
    Το απόγευμα της ίδιας ημέρας παρουσία βουλευτών της Δωδεκανήσου, αυτοδιοικητικών στελεχών, αρχών και πλήθος κόσμου, παρέστη σε θρησκευτικές και πνευματικές εκδηλώσεις για τα εννιάμερα της Μεγαλόχαρης Παναγιάς του Χάρου στην εκκλησία Αγ. Ιωάννη του Θεολόγου.
  • Στις 23.8.2018 και λίγο πριν την αναχώρησή του για τη Ρόδο, επισκέφθηκε τα εκτελούμενα αναπτυξιακά έργα στο νησί και της Πολιτικής Προστασίας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ