Ειδήσεις

Συλλήψεις μεταναστών

Λαθρομετανάστες 5

Στις 22-07-2014 το απόγευμα συνελήφθησαν στην πόλη της Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω δυο υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 24 και 22 ετών γιατί διέμεναν παράνομα στη χώρα. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
Στις 23-07-2014 πρωινές ώρες εντοπίστηκαν στην περιοχή Ψαλίδι της Κω και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω δεκατρείς υπήκοοι Συρίας (11 άνδρες και 2 γυναίκες) για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.