Την 22-06-2018 το απόγευμα συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ρόδου, 34χρονος ημεδαπός ο οποίος μετέφερε παράνομα, με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο δυο επιβάτες έναντι αμοιβής (κόμιστρο).
Την 22-06-2018 εξιχνιάστηκαν δυο κλοπές και συνελήφθησαν:

α) μεσημβρινές ώρες στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, 17χρονος ημεδαπός ο οποίος πρώτες πρωινές ώρες αφαίρεσε χρήματα από κατοικία της οποίας οι ένοικοι απουσίαζαν. Μέρος των αφαιρεθέντων χρημάτων βρέθηκαν στην κατοχή του, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους.

β) βραδινές ώρες στη Δημοτική Ενότητα Αφάντου,  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, 20χρονη αλλοδαπή η οποία αφαίρεσε αλκοολούχα ποτά αξίας -113- ευρώ από επιχείρηση υπεραγοράς καταναλωτών προϊόντων. Τα κλεμμένα ποτά αποδόθηκαν στον υπεύθυνο της επιχείρησης.

Την 22-06-2018 το απόγευμα συνελήφθη στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, 43χρονος ημεδαπός γιατί στο πλαίσιο έρευνας που έγινε στην κατοικία του, παρουσία δικαστικού, λειτουργού βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους -2- μέτρων και ποσότητα ακατέργαστης βάρους -5,3- γραμμ..

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ