Τοπικές Ειδήσεις

Συνάντηση εργασίας για το περιβάλλον είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χρήστος Ευστρατίου

Συνάντηση εργασίας του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χρήστου Ευστρατίου και του Αντιπεριφερειάρχη Δια Βίου Μάθησης Γιάννη Κρητικού με τον κ. Χαράλαμπο Συργιάννη (υπεύθυνο λειτουργίας του Κ.Π.Ε Πεταλούδων) και τον επιστημονικό συνεργάτη σε θέματα Περιβάλλοντος Δρ. Χρήστο Γαμβρούδη.

Σε δηλώσεις του ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης ανέφερε πως «Βασικό ζήτημα της συνάντησης ήταν η συνέχιση και εντατικοποίηση της συνεργασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Πεταλούδων και ο προγραμματισμός εκπαιδευτικών περιβαλλοντικών δράσεων στα νησιά της περιφέρειας μας.

Στόχος μας είναι να επιτύχουμε μέσω των προγραµµάτων δραστηριοτήτων που θα υλοποιήσουμε στο αμέσως προσεχές διάστημα, την ενεργό συμμετοχή των σημερινών μαθητών και αυριανών πολιτών και την καλλιέργεια ερευνητικής διάθεσης και δημιουργικής σκέψης, ώστε να μπορούν να προσεγγίζουν και να κατανοούν τα σύγχρονα περιβαλλοντικά προβλήματα με όρους αειφορίας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου