Τοπικές Ειδήσεις

Η γέφυρα Μάκκαρη στην Οικονομική Επιτροπή

Εντάσεις δημιουργήθηκαν στην χτεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της ΠΝΑι όταν ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Γιάννης Ντουνιαδάκης, ζήτησε ενημέρωση σχετικά με το 5ο θέμα: «Έγκριση 2ου Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού για το συνοπτικό διαγωνισμό ανάθεσης της μελέτης: «Γεωτεχνική έρευνα και μελέτη γέφυρας ποταμού Μάκκαρη».
Στην ερώτηση για το πόσα έργα και πόσα χρήματα έχουν δαπανηθεί για το έργο, απαντώντας ο περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος, τόνισε τα εξής:
«Δεν μπορεί να σας απαντήσει τώρα κανείς. Την Τρίτη έχουμε περιφερειακό συμβούλιο, το θέμα θα συζητηθεί και θα φροντίσω να έχετε απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Όσον αφορά στο ερώτημα εάν είμαστε σε καλό δρόμο με την γεωτεχνική έρευνα σας λέω ότι βρισκόμαστε στο 2ο πρακτικό. Από το 1ο πρακτικό στο 2ο, έκλεισε η γέφυρα…»
Ο κ. Ντουνιαδάκης ζήτησε περαιτέρω ενημέρωση, κάνοντας λόγο για ‘αποσπασματικά’ έργα.

«Δεν είναι ‘αποσπασματικό’ έργο. Εδώ υπάρχει μια υπηρεσία η οποία πρόλαβε κάτι. Αυτό προσπαθείτε με κάθε τρόπο να το ακυρώσετε. Εγώ σε αυτή την υπηρεσία, η οποία πρόλαβε την γέφυρα και δεν έπεσε με κόσμο –όπως έγινε σε όλες τις άλλες στην Ελλάδα- θα τους πω ένα μπράβο. Και κανένας δεν θα τους ακυρώσει για να κάνει αντιπολίτευση. Είναι συγκροτημένοι και πρόλαβαν κι έκλεισαν την γέφυρα. Σε αυτούς τους ανθρώπους κάποιος πρέπει να πει ένα μπράβο. Ο κύριος των τεχνικών έργων (Μαριάς) δικάζεται κάθε μέρα επειδή έχει ένα βουνό μηνύσεις και ηγείται μιας υπηρεσίας που έκανε την δουλειά της σωστά. Όλα έχουν όρια. Ελάτε να κάνετε κριτική στο πολιτικό προσωπικό» είπε.

Τελικά το θέμα εγκρίθηκε ομοφώνως.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου