Ειδήσεις

Ομιλία: «Τεχνητή Νοημοσύνη – Έμπειρα συστήματα Αξιολόγησης και Επιλογής Προσωπικού Ξενοδοχειακών Μονάδων»

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου διοργανώνει την Τρίτη 25/09/2018,  συνάντηση των μελών του, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Semiramis στην Πόλη της Ρόδου στις 21.00.

Καλεσμένος ομιλητής θα είναι ο διακεκριμένος καθηγητής κος.Εμμανουήλ Γιαννακουδάκης, καθηγητής Πληροφορικής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών όπου διδάσκει βάσεις δεδομένων και εφαρμογές πληροφορικής, εξελιγμένα πληροφοριακά συστήματα, ψυχομετρικές βάσεις δεδομένων και εφαρμοσμένη γνωσιακή επιστήμη

Η ομιλία του θα έχει τίτλο, «Τεχνητή Νοημοσύνη – Έμπειρα Συστήματα Αξιολόγησης & Επιλογής Προσωπικού Ξενοδοχειακών Μονάδων».

Ο κος.Γιαννακουδάκης έχει κατευθύνει διάφορα ερευνητικά προγράμματα και έχει σχεδιάσει ολοκληρωμένα πληροφοριακά συστήματα, μεταξύ των οποίων και το πρώτο αυτοματοποιημένο ψυχομετρικό τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού στην Αγγλία, καθώς και το πρώτο πληροφοριακό σύστημα αυτοματοποίησης του συλλογικού καταλόγου της Βρετανικής Εθνικής Βιβλιοθήκης. Έχει αναλάβει τη σχεδίαση ειδικών Πληροφοριακών Συστημάτων για τους Προέδρους της Ελληνικής Δημοκρατίας: Κωνσταντίνο Γ. Καραμανλή (το Ίδρυμα «Καραμανλή» στη Φιλοθέη), Χρίστο Α. Σαρτζετάκη, και Κωνσταντίνο Στεφανόπουλο.

 

Στην συνέχεια θα γίνει ενημέρωση από τον Πρόεδρο για τρέχοντα θέματα του Συλλόγου και τον προγραμματισμό δράσεων για το φθινόπωρο και τον χειμώνα.

 

Η συνάντηση θα είναι ανοιχτή και για τα στελέχη ξενοδοχειακών επιχειρήσεων που ασχολούνται με το κομμάτι διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.

 

Θα είναι χαρά να σας έχουμε κοντά μας.

 

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου,

 

 

Ο Πρόεδρος                                                 Η  Γραμματέας

 

Γιώργος Ματσίγκος                                      Τίνα Ξάνθη

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου