Ειδήσεις

Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων σε θέματα Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Με απόφαση του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γ. Χατζημάρκου, που αναρτήθηκε χθες στην Διαύγεια, τροποποιήθηκαν οι από 17-3-2017 και 19-12-2017 προηγούμενες αποφάσεις του περί μεταβίβασης αρμοδιοτήτων σε αιρετούς συνεργάτες του ως εξής:
-Στον Περιφερειακό Σύμβουλο Διακογεωργίου Κάλλιστο του Βασιλείου μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες σε θέματα Πολιτισμού για τις ΠΕ Δωδεκανήσου.
-Στον Περιφερειακό Σύμβουλο Νικολή Νικόλαο του Μιχαήλ οι αρμοδιότητες σε θέματα Αθλητισμού για τις ΠΕ Δωδεκανήσου
-Στην Περιφερειακή Σύμβουλο Πάπιτση Χρηστιάννα του Γεωργίου οι αρμοδιότητες σε θέματα Πολιτισμού για τις ΠΕ Κυκλάδων.
Οι αρμοδιότητες σε θέματα Τουρισμού για τις ΠΕ Δωδεκανήσου, εξακολουθούν να ασκούνται από την Αντιπεριφερειάρχη Παπαβασιλείου Μαριετούλα.
Οι αρμοδιότητες σε θέματα Αθλητισμού για τις ΠΕ Κυκλάδων, εξακολουθούν να ασκούνται από τον Αντιπεριφερειάρχη Λεονταρίτη.
Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος των προσώπων προς τα οποία μεταβιβάζονται αρμοδιότητες με την απόφαση, οι μεταβιβαζόμενες αρμοδιότητες ασκούνται από τον Περιφερειάρχη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου