Τραγικό θάνατο σε δύο τροχαία δυστυχήματα που έλαβαν χώρα στην περιοχή του “Ζέφυρος” με διαφορά μιας ώρας βρήκαν χθες δύο ημεδαποί, μια γυναίκα αγνώστων μέχρι χθες το απόγευμα στοιχείων κι ένας άνδρας.
Πιο συγκεκριμένα περί ώραν 13.15 η Νεκταρία Οθήτου  του Παναγιώτη 39 ετών, οδηγώντας μοτοσυκλέτα ανετράπη για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία (πιθανολογείται ότι υπέστη καρδιακή ανακοπή) στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ρόδου – Καλλιθέας στο ύψος της καφετέριας Ανάσα.

Περί ώραν 14:30 ο Σπύρου Συμεών του Παναγιώτη, 43ετών οδηγώντας δίκυκλη μοτοσυκλέτα στη νέα περιμετρική οδό στο ύψος της ΔΟΥ Ρόδου ανετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα του διαχωριστικού διαζώματος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το δίκυκλο το παρέλαβε για δοκιμή λίγα λεπτά νωρίτερα από τον ιδιοκτήτη του, το οποίο σκόπευε να αγοράσει.

Σήμερα και ώρα 0030 ση οδό Δημοκρατίας δίκυκλο οδηγούμενο από έναν 28χρονο εξετράπη της πορείας του χτύπησε δύο πεζούς. Βαριά τραυματίστηκε ο συνοδηγός της μοτοσυκλέτας  Γεώργιος Κυριακούλης  του Εμμανουήλ 29 ετών. Oι δύο πεζές, που τραυματίστηκαν ελαφρά, οδηγήθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για τις πρώτες βοήθειες.

 

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ