Ρεπορτάζ

Και νέο πρόστιμο ύψους 2,6 δις ευρώ στην Περιφέρεια από τους «Ελληνες αυτόχθονες ιθαγενείς»

Νέο πρόστιμο ύψους 2.656.576.000.000 ευρώ επέβαλαν με εξώδικη γνωστοποίηση στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με υπόχρεους προς πληρωμή τους εκλεγμένους ως αντιπροσώπους (φυσικά πρόσωπα) οι «ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ».
Το πρόστιμο απεστάλη στην Σύρο την 20ή Απριλίου 2022 και απευθύνεται στον περιφερειάρχη και στο περιφερειακό συμβούλιο, ενώ συνοδεύεται από επιστολή στην οποία αναφέρονται τα εξής (σημείωση το κείμενο μεταφέρεται αυτούσιο):
«Προς περιφέρεια
Σε συνέχεια των συμβατικών υποχρεώσεών σας έναντι ημών, σας γνωστοποιούμε την οφειλή μηνός Μαρτίου και παρακαλούμε για την άμεση εξόφλησή της.
Υπενθυμίζοντας σας ότι έχετε προηγούμενες ανεξόφλητες οφειλές. Παρότι επανειλημμένως έχετε κληθεί για την τακτοποίηση τους, δεν έχετε ανταποκριθεί σε καμία κλήση μας. Εάν και τώρα δεν ανταποκριθείτε στην τακτοποίηση των οφειλών σας υποβάλλοντας σχετικό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση per.notiouaigaiou@gmail.com, υποχρεούμαστε να εφαρμόσουμε τους όρους και τις προύποθέσεις της Σύμβασης δυνάμει της οποίας προέκυψε η οφειλή σας και την οποία αποδεχτήκατε και ουδέποτε αμφισβητήσατε δια των πράξεων σας.
Κατ’ εξουσιοδότηση της Εθνικής Επιτροπής Συνδιαχειριστών Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών»
Θυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί πρόστιμο ύψους 1.799.615.000.000 ευρώ!
Κάλεσαν ειδικότερα να πληρώσει οφειλή 1.799.615.000.000 ευρώ και τον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκo, ο οποίος αντιμετώπισε το γεγονός με χιούμορ στον λογαριασμό του στο facebook:
“Επεσε πολλή δουλειά για να μετρήσουμε 1 τρις 799 δις 616 εκατομμύρια ευρώ που μας χρέωσαν οι αυτοαποκαλούμενοι αυτόχθονες ιθαγενείς.
Ώρες-ώρες αναρωτιέσαι τι δεν έχεις καταλάβει και τι έχει πάει στραβά σε αυτή τη χώρα. Υπομονή, θα κάνουμε μια συναυλία για να μαζέψουμε αυτά που μας λείπουν”.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΚΚΙΝΑΣ    22.04.2022 19:58

    ΑΣ ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΟ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΤΟΥ

Σχολιασμός άρθρου