Αθλητικά

Μαζί θέλουν να συνεχίσουν Ευκλής και Καρίκης

Μετά το Πάσχα σκοπεύουν να συναντηθούν τα μέλη της διοίκησης του Ευκλή, προκειμένου να λάβουν τις πρώτες αποφάσεις για την επόμενη μέρα της ανδρικής ομάδας.
Η απόφαση της ΕΠΟ για την ακύρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου ήταν μεν αναμενόμενη, ωστόσο δεν κάλυψε στον ζητούμενο βαθμό τους Σορωνιάτες, καθώς το πλαίσιο ενόψει της επόμενης σεζόν παραμένει ασαφές και είναι ανάγκη να συγκεκριμενοποιηθεί.
Σε κάθε περίπτωση, οι άνθρωποι του Ευκλή δεν έχουν σκοπό να παρεκκλίνουν από τον δρόμο που χάραξαν το περασμένο καλοκαίρι, δεδομένου πως έστω και στο μικρό διάστημα που παίχθηκε ποδόσφαιρο το φθινόπωρο, το δείγμα γραφής της ομάδας ήταν εξαιρετικό, όπως εξαιρετικό ήταν το κλίμα στα αποδυτήρια και στα πέριξ.
Ο στόχος είναι ο κορμός να παραμείνει, προκειμένου να επανασυνδεθεί, στο μέτρο του δυνατού, με την πορεία που ξεκίνησε πέρσι και διεκόπη βίαια, ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή του προπονητή Παναγιώτη Καρίκη.
Οι παράγοντες της διοίκησης εμφανίζονται απόλυτα ικανοποιημένοι από τη δουλειά του, εκείνος έχει όλη τη διάθεση να συνεχίσει το έργο του και όπως όλα δείχνουν, η ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας θα έρθει αβίαστα και απλά θα επισημοποιηθεί τυπικά.
Το ίδιο ισχύει και για τους προπονητές των τμημάτων υποδομών, η ανασυγκρότηση των οποίων θα απαιτήσει μεγάλη προσπάθεια.
Τα τελευταία χρόνια οι Σορωνιάτες επένδυσαν πολλά στην ανάπτυξη και η αγωνία τους για την επόμενη μέρα είναι εύλογη, δεδομένου πως το πολύμηνο lockdown έβγαλε τα παιδιά εκτός ρυθμού, άλλαξε τις συνήθειές τους και μετέτρεψε σε γρίφο τη διαδικασία της επαναφοράς τους.
Το πρόβλημα είναι ακόμα μεγαλύτερο για τους ποδοσφαιριστές, που ήταν έτοιμοι να διεκδικήσουν την προώθησή τους στην ανδρική ομάδα και στον Ευκλή πιστεύουν το άνοιγμα των σχολείων τον Μάιο θα πρέπει να συνοδεύεται από ένα αντίστοιχο για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου