Η χώρα μας έχει περιέλθει πλέον σε πολύ δυσχερή θέση.

Πέρα από τα επώδυνα δημοσιονομικά μέτρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που έχουν καταρρακώσει την ελληνική οικονομία, σειρά φαίνεται τώρα έχουν ήττες που αφορούν στα εθνικά θέματα. Δεν λησμονούμε, βεβαίως, άλλες ενέργειες της κυβέρνησης που επιφέρουν πλήγματα στις θεμελιώδεις αξίες της ελληνικής κοινωνίας και προκαλούν αλλοιώσεις σε όλα τα επίπεδα.

Είναι σαφές ότι τον Αύγουστο του 2018 τελειώνει η χρηματοδότηση και όχι η στενή επιτήρηση. Το αφήγημα του κ. Τσίπρα περί δήθεν “καθαρής εξόδου” είναι ένα ακόμα από τα πολλά ψεύδη που έχει κατά καιρούς πει.

Ο πολιτικός χρόνος του κ. Πρωθυπουργού έχει τελειώσει. Η εναγώνια προσπάθειά του να παραμείνει γαντζωμένος στην εξουσία φθάνει προς το τέλος της. Οι εκλογές έρχονται αργά ή γρήγορα. Το μόνο που ευχόμαστε όλοι είναι να γίνουν σε χρόνο τέτοιο, ώστε να προληφθούν λάθη στα εθνικά ζητήματα, τα οποία δύσκολα διορθώνονται.


Η Νέα Δημοκρατία διατηρεί σταθερό προβάδισμα στις δημοσκοπήσεις και θα είναι σίγουρα το πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές.

Η ΝΔ έχει διακηρύξει πολλές φορές ότι είναι ένα κόμμα ανοικτό σε όλους. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί ελεύθερα να έρθει κοντά της, να καταθέσει προτάσεις, να συμμετέχει στα όργανά της, να συναποφασίζει την πολιτική της.

Στις 13 Μαΐου η ΝΔ αναδεικνύει τους τοπικούς κομματικούς αντιπροσώπους σε επίπεδο Δήμων και Νομών.

Ο κάθε πολίτης έχει την ευκαιρία να στρατευτεί με την ΝΔ και να την δυναμώσει. Η προοπτική μάλιστα της επερχόμενης ανάληψης της κυβερνητικής ευθύνης από την παράταξη της ΝΔ, καθιστά την χρονική συγκυρία περισσότερο σημαντική.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει προμηθευτεί την κάρτα μέλους του κόμματος που του δίνει την δυνατότητα, μεταξύ των άλλων, να εκλέξει τα μέλη των κομματικών οργάνων που αυτός επιθυμεί ή ακόμα και να θέσει ο ίδιος υποψηφιότητα.

Καλούνται λοιπόν όλοι όσοι πιστεύουν ότι εκφράζονται από τις αρχές και την ιδεολογία της Νέας Δημοκρατίας και θέλουν να είναι ενεργοί πολίτες, να προβούν εγκαίρως στις κινήσεις οι οποίες απαιτούνται προκειμένου να μπορούν να συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες.

Η ΝΔ είναι ανοικτή σε όλους!

Η ΝΔ είναι δική σου!

Διαμόρφωσέ την! 

Η κάρτα μέλους είναι ψήφος για την Ελλάδα που αξίζουμε!

Κωνσταντίνος Γλεντής
Τομεάρχης Υγείας ΝΟ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ