ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεγάλο deal: Στο Costa Navarino ο έλεγχος του Hilton

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Χίλτον

Ένα με­γά­λο deal έκλει­σε. Η ΤΕΜΕΣ, ιδιο­κτή­τρια του Costa Navarino θα απο­κτή­σει τον έλεγ­χο του εμ­βλη­μα­τι­κού ξε­νο­δο­χεί­ου Hilton. Η ολο­κλή­ρω­ση της συμ­φω­νί­ας τελεί υπό την έγκρι­ση της Επι­τρο­πής Αντα­γω­νι­σμού.

H ΤΕΜΕΣ ανα­κοί­νω­σε σή­με­ρα την υπο­γρα­φή συμ­φω­νί­ας για την αύ­ξη­ση της συμ­με­το­χής της και την από­κτη­ση του ελέγ­χου της εται­ρεί­ας Ιο­νι­κή Ξε­νο­δο­χεια και Επι­χει­ρή­σεις Α.Ε., ιδιο­κτή­τριας του Hilton.

H TEMEΣ προ­χώ­ρη­σε σε συμ­φω­νία για την αύ­ξη­ση του πο­σο­στού συμ­με­το­χής της στο 51%, απο­κτώ­ντας τον έλεγ­χο της εται­ρεί­ας Ιο­νι­κή Ξε­νο­δο­χεια­κα Επι­χει­ρή­σεις Α.Ε. ενώ το 49% απέ­κτη­σε εται­ρία συν­δε­δε­μέ­νη με τον Όμιλο Olayan, μέ­το­χο της ΤΕΜΕΣ. Το πο­σο­στό αυτό κα­τεί­χε έως πρό­τι­νος η D Hospitality B.V., θυ­γα­τρι­κή του Ομί­λου Dogus. H TEMEΣ είχε μια εξαι­ρε­τι­κή συ­νερ­γα­σία με τον όμιλο Dogus, η οποία έθεσε τις βά­σεις για μελ­λο­ντι­κές συ­νέρ­γειες στο χώρο της φι­λο­ξε­νί­ας και της εστί­α­σης, ση­μειώ­νε­ται στη σχε­τι­κή ανα­κοί­νω­ση.

Η ολο­κλή­ρω­ση της συμ­φω­νί­ας τελεί υπό την έγκρι­ση της Επι­τρο­πής Αντα­γω­νι­σμού.

Αυτή η εξα­γο­ρά ενι­σχύ­ει πε­ραι­τέ­ρω τη θέση της ΤΕΜΕΣ ως κο­ρυ­φαί­ας εται­ρεί­ας στην ανά­πτυ­ξη και τη δια­χεί­ρι­ση του­ρι­στι­κών προ­ο­ρι­σμών υψη­λών προ­δια­γρα­φών και ακί­νη­της πε­ριου­σί­ας.

Όπως ση­μειώ­νε­ται στη σχε­τι­κή ανα­κοί­νω­ση, οι μέ­το­χοι της Ιο­νι­κής Ξε­νο­δο­χεια­καί Επι­χει­ρή­σεις στο­χεύ­ουν στην ανα­βάθ­μι­ση και επα­να­το­πο­θέ­τη­ση του ακι­νή­του στην ελ­λη­νι­κή και διε­θνή αγορά, ώστε να δη­μιουρ­γη­θεί ένας μο­να­δι­κός προ­ο­ρι­σμός πόλης που θα πε­ρι­λαμ­βά­νει εκτός από τις ξε­νο­δο­χεια­κές υπο­δο­μές κο­ρυ­φαί­ας ποιό­τη­τας, πο­λυ­τε­λείς ιδιω­τι­κές κα­τοι­κί­ες εξυ­πη­ρε­τού­με­νες από το ξε­νο­δο­χείο, εμ­βλη­μα­τι­κούς χώ­ρους γα­στρο­νο­μί­ας, θε­μα­τι­κούς εμπο­ρι­κούς χώ­ρους και άλλες υψη­λού επι­πέ­δου υπη­ρε­σί­ες.

πηγή newpost.gr

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.