Τοπικές Ειδήσεις

Στράτος Καρίκης: “Οι παρεμβάσεις μας άρχισαν να ενοχλούν…”

O υπ. Δήμαρχος Ρόδου κ. Στράτος Καρίκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση, σχετικά με την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Έμπωνας και Κρητηνίας:

 

“Φαίνεται ότι οι παρεμβάσεις μας άρχισαν να ενοχλούν και να προκαλούν “αγανάκτηση”, όπως αναφέρουν τα δύο στελέχη της απερχόμενης δημοτικής αρχής.

Aγανάκτηση όμως για ποιο λόγο; Επειδή ζήτησα ενημέρωση από την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων για για να ξεμπλοκάρει η μεγάλη επένδυση στην περιοχή της Κρητηνίας.

Προφανώς και σύμφωνα με τη δική τους λογική, απαγορεύεται να ενδιαφέρεται οποιοσδήποτε άλλος, εκτός από τους ίδιους. Και μιλάμε για ένα ζήτημα που υπάρχει ταύτιση απόψεων και ομόθυμη συμφωνία για να προχωρήσει η σημαντική αυτή επένδυση για την περιοχή. Πρόκειται για μια ακραία καθεστωτική νοοτροπία.

Θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους πολίτες της περιοχής ότι η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων κ.Μιχαηλίδου ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα μου για ενημέρωση. Και μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει συνάντηση.

Το ζήτημα της υλοποίησης του μεγάλου επενδυτικού σχεδίου στην Άμαρτο δεν προσφέρεται για αντιπαραθέσεις. Σκοπός όλων μας είναι να αρθούν όλα τα εμπόδια και να προχωρήσει η επένδυση. Αυτός είναι ο δικός μου στόχος και δεν θα εμπλακώ σε άγονες αντιπαραθέσεις’’.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου