Ειδήσεις

Η κλινική Advanced Hair Clinics μεγάλος χορηγός στο Παγκόσμιο Συνέδριο IMTEC

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσία της εξειδικευμένης κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών Advanced Hair Clinics με έδρα την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και την  Πάτρα στο Παγκόσμιο Συνέδριο και Έκθεση Ιατρικού Τουρισμού IMTEC (International Medical Travel Exhibition & Conference) που πραγματοποιήθηκε 9 – 10 Οκτωβρίου 2016 στο Ντουμπάι. Ως μεγάλος χορηγός του συνεδρίου, η κλινική Advanced Hair Clinics στήριξε την σημαντική αυτή διοργάνωση ενώ επαγγελματίες από τον χώρο του ιατρικού τουρισμού είχαν  την ευκαιρία να συναντηθούν  και να συζητήσουν τις διεθνείς τάσεις και εξελίξεις με εκπροσώπους της κλινικής.

Την ανοδική τάση που σημειώνει ο τομέας της μεταμόσχευσης μαλλιών στην προσέλκυση ξένων ασθενών αλλά και την μεγάλη επιτυχία που κατέγραψε η κλινική Advanced Hair Clinics μετά τη διπλή της βράβευση στη Μαδρίτη (ΙΜΤJ Awards) και στην Αθήνα (Healthcare Business Awards) για τις υπηρεσίες ιατρικού τουρισμού  της, μοιράστηκε με το κοινό ο Δρ Αναστάσιος Βεκρής, Πρόεδρος και Επιστημονικός Διευθυντής της κλινικής, στα πλαίσια του masterclass που παρουσίασε στο Ντουμπάι την Κυριακή 9 Οκτωβρίου. Ο Δρ Αναστάσιος Βεκρής, έχοντας προσφάτως προεδρεύσει του Διεθνούς Συνεδρίου ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery), του κορυφαίου συνεδρίου για την Μεταμόσχευση Μαλλιών που πραγματοποιήθηκε  στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ 28/09 – 1/10,  παρουσίασε όλες τις εξελίξεις και τις προοπτικές από τον χώρο της μεταμόσχευσης μαλλιών. «Ο πολλά υποσχόμενος τομέας της μεταμόσχευσης μαλλιών αποτελεί πόλο έλξης για μεγάλο αριθμό ξένων ασθενών που απευθύνονται στην κλινική Advanced Hair Clinics, καθώς εκεί μπορούν να βρουν μια έμπειρη και εξειδικευμένη ιατρική ομάδα που στέκεται στο πλευρό του ασθενούς πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της συνεδρίας.» τονίζει ο Δρ Αναστάσιος Βεκρής.

«H κλινική Advanced Hair Clinics, έχοντας διακριθεί για τις υπηρεσίες της στον τομέα ιατρικού τουρισμού, έχοντας βραβευτεί ως η Διεθνώς Καλύτερη Κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών για το 2016 από τον μη κερδοσκοπικό φορέα IMTJ, πιστεύει στην ανάγκη για εξωστρέφεια. Η συμμετοχή μας στο Παγκόσμιο Συνέδριο & Έκθεση Ιατρικού Τουρισμού ΙMTEC αποδεικνύει την προσήλωσή μας στο όραμα αυτό.» υπογραμμίζει η διευθύντρια Marketing της κλινικής, κα Αΐντα Σαρκισσιάν.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου