Τοπικές Ειδήσεις

dimokratiki.gr: Εξελισσόμαστε  

Ολοκληρώθηκαν σήμερα το πρωί οι εργασίες από τους συνεργάτες μας στο Τοphost για την μεταφορά της αγαπημένης σας ιστοσελίδας dimokratiki.gr σε νέο server και την εισαγωγή νέων τεχνολογιών, που θα μετατρέψουν την εμπειρία της περιήγησής σας στις ειδήσεις της εφημερίδας μας, σε πραγματική απόλαυση.

Και γιατί το λέμε αυτό: Oι ανάγκες των επισκεπτών, των αγαπημένων μας φίλων, μας οδήγησαν στην απόφαση να επενδύσουμε σε έναν νέο Dedicated Server που προσφέρει καλύτερες επιδόσεις.

Mε τις αλλαγές που έγιναν χθες το βράδυ (υπήρξε ένα downtime 3 ωρών) υποσχόμαστε εκ νέου ταχύτητα και αξιοπιστία, που λίγες περιφερειακές εφημερίδες στη χώρα επιτυγχάνουν.

Η dimokratiki.gr βρίσκεται σταθερά, σύμφωνα με τις μετρήσεις στην πρώτη θέση επισκεψιμότητας μεταξύ των περιφερειακών εφημερίδων της χώρας.
To engagement της ιστοσελίδας με τους χρήστες της, έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μας.

Εξασφαλίσαμε το χαμηλότερο Bounce Rate μεταξύ των ανταγωνιστών μας, το μεγαλύτερο ποσοστό Pageviews/User και εντυπωσιακή ανταπόκριση στην σελίδα μας στο Facebook και followers στο Twitter.

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου