ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΕΑ

Την 21-09-2022 πρώτες πρωινές ώρες συνε­λή­φθη στη Ρόδο, από περι­πο­λού­ντες αστυ­νο­μι­κούς της Ο.Π.Κ.Ε., 19χρονος ημε­δα­πός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατα­σχέ­θηκε μικρο­πο­σό­τητα ακα­τέρ­γα­στης κάν­να­βης.

Την 20-09-2022 το από­γευμα συνε­λή­φθη στο αερο­δρό­μιο της Κω, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Αερο­λι­μένα Κω, 56χρονος αλλο­δα­πός, ο οποίος κάνο­ντας χρήση πλαστών ταξι­διω­τι­κών εγγρά­φων επι­χεί­ρησε να επι­βι­βα­στεί σε πτήση με προ­ο­ρι­σμό την Ιταλία.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.