Τοπικές Ειδήσεις

Ευχαριστήριο του «Συλλόγου Α.με.Α. Επαρχίας Ρόδου» για προσφορές επιχειρηματιών

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Συλλόγου Α.με.Α. Επαρχίας Ρόδου», θέλει να εκφράσει τις ειλικρινείς και θερμές ευχαριστίες του στους συντοπίτες μας επιχειρηματίες , για την ευαισθησία που επέδειξαν και την άμεση ανταπόκριση τους, με την ευγενική χορηγία των προϊόντων τους προς το Σύλλογο μας, κατά τη διάρκεια του RODOS STREET FOOD FESTIVAL, όπου συμμετείχαμε για πρώτη φορά ως Σύλλογος, σε μια προσπάθεια να γίνουμε περισσότερο γνωστοί στο ροδιακό λαό, αλλά και για να εξεύρουμε οικονομικούς πόρους. Τα έσοδα από τη πώληση των προϊόντων των χορηγών μας θα διατεθούν άμεσα για την αγορά εξοπλισμού για την εξυπηρέτηση των αναγκών των ατόμων με αναπηρία του νησιού μας.

Ευχαριστούμε θερμά και είμαστε ευγνώμονες για τη στήριξη που λάβαμε από :

1. Γ&Δ ΤΖΩΡΖΗΣ Ο.Ε. ( ΑΠ. ΠΑΥΛΟΥ 154)

2. FILEMA RODION ( M. KΩΝ/ΝΟΥ 55)

3. ΑΛΕΥΡΟΜΥΛΟΙ ΔΙΜΥΛΙΑΣ << ΤΑ ΔΙΜΥΛΙΑ>>

4. << ΜΕΛΕΝΙΑ>>, (ΠΑΝ. ΡΟΔΙΟΥ 38)

5. <<Koukidadesign >> ( ΑΓ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ 22)

6. ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ , ΧΑΤΖΗΚΑΛΗΜΕΡΗΣ ΝΙΚΟΣ, (ΙΑΛΥΣΣΟΣ)

7. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν.ΑΙΓΑΙΟΥ

Ακόμα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την υπεύθυνη διοργάνωσης του FESTIVAL STREET FOOD , κυρία Στέλλα Προύζου για την άψογη συνεργασία μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου