ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έτοιμος να θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής στα Δωδεκάνησα εμφανίζεται ο Αλκιβιάδης Στεφανής

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Στεφανής

Ο τέως υφυ­πουρ­γός Άμυνας μετά τον ανα­σχη­μα­τι­σμό δέχθηκε πρόταση να εντα­χθεί σε άλλο κόμμα, αλλά εκείνος αρνή­θηκε ευγε­νικά την πρόταση

Οχι απλώς δεν έχει επι­λέ­ξει να εγκα­τα­λεί­ψει την πολι­τική ο μέχρι πρό­τι­νος υφυ­πουρ­γός Εθνικής Άμυνας Αλκι­βιά­δης Στε­φα­νής, αλλά είναι δια­τε­θει­μέ­νος να ασχο­λη­θεί ακόμη εντο­νό­τερα με αυτή.

Σύμφωνα με πηγές του περι­βάλ­λο­ντός του, ο πάλαι ποτέ αρχηγός του Γενικού Επι­τε­λείου Στρατού και στρα­τη­γός εν απο­στρα­τεία μελετά πολύ σοβαρά το ενδε­χό­μενο να κατέβει υπο­ψή­φιος βου­λευ­τής με τη Νέα Δημο­κρα­τία όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές.

Μάλιστα φέρεται να έχει βρει και περι­φέ­ρεια που θα κατέλ­θει, που δεν είναι άλλη από τα Δωδε­κά­νησα όπου έχει και τα κατάλ­ληλα ερεί­σματα.

Αξίζει να σημειω­θεί πως όταν απο­χώ­ρησε από την κυβέρ­νηση με τον ανα­σχη­μα­τι­σμό της 31ης Αυγού­στου, δέχθηκε πρόταση από άλλο κοι­νο­βου­λευ­τικό κόμμα προ­κει­μέ­νου να προ­σχω­ρή­σει στις τάξεις του, αλλά εκείνος χωρίς δεύτερη σκέψη το αρνή­θηκε ευγε­νικά στον πρόεδρό του, ο οποίος του τηλε­φώ­νησε.

Πηγή newsbeast.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.