Ειδήσεις

Χαιρετίζει η ΕΣΕΕ τη διακομματική συναίνεση για τον κατώτερο μισθό

Η ΕΣΕΕ χαιρετίζει τη διακομματική συναίνεση στη ψήφιση της τροπολογίας για τον κατώτατο μισθό και το διοικητικό συμβούλιο της συνομοσπονδίας, τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018, θα επικαιροποιήσει όλες τις απαραίτητες αποφάσεις σχετικά με τη νέα διαδικασία.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Βασίλης Κορκίδης σημείωσε τα εξής:

«Ο εμπορικός κόσμος χαιρετίζει τη διακομματική ψήφιση της τροπολογίας για την αύξηση του κατώτατου μισθού και την κατάργηση του υποκατώτατου μισθού των νέων, από τον Ιανουάριο του 2019. Το ΙΝΕΜΥ της ΕΣΕΕ ήδη επεξεργάζεται μία τεκμηριωμένη και ρεαλιστική πρόταση για την αύξηση του κατώτατου μισθού τόσο για το 2019 όσο και για την σταδιακή αποκατάσταση της μείωσης του 14% που υπέστη από το 2012 μέχρι την επαναφορά του στη κανονικότητα των 751 ευρώ. Το ΔΣ της ΕΣΕΕ τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018 θα επικαιροποιήσει όλες τις απαραίτητες αποφάσεις σχετικά με τη νέα διαδικασία ενόψει της συνάντησης με την Υπουργό Εργασίας στις 28 Σεπτεμβρίου 2018.»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου