Σήμερα Τρίτη αναμενόταν να ανακοινωθούν από την ΕΠΟ οι όμιλοι του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, έτσι ώστε οι ομάδες του νησιού μας ( ΓΑΣ Ιάλυσος, Διαγόρας και Φοίβος Κρεμαστής) να μάθουν τους αντιπάλους τους.
Τελικά, οι σύλλογοι μας θα πρέπει να κάνουν μερικές ημέρες ακόμα υπομονή για να μάθουν τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουν, καθώς η Ομοσπονδία αποφάσισε να αναβάλει τον καταρτισμό των ομίλων για την προσεχή Παρασκευή 24 Αυγούστου.
Αρχικά υπήρχε η πληροφόρηση ότι οι ομάδες της ΕΠΣ Δωδεκανήσου θα τοποθετηθούν σε όμιλο μαζί με τους συλλόγους των αντίστοιχων Ενώσεων της Αχαΐας, της Λακωνίας, της Κεφαλονιάς και της Ζακύνθου, ωστόσο, μετά από την αναβολή τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.
Όπως και να έχουν τα πράγματα, την Παρασκευή όλα θα γίνουν γνωστά ( εκτός αν προκύψει νέα αναβολή, κάτι που δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες).
Από εκεί και πέρα η ΕΠΟ επισημοποίησε την υποψηφιότητα του γραμματέα της ΕΠΣΔ Γιώργου Παυλίδη για την Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση, με τις αρχαιρεσίες να γίνονται την Δευτέρα 27 Αυγούστου.
Αναλυτικά όλη ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ομοσπονδία:
«Συνεδρίασε σήμερα (σ.σ. Τρίτη) η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA / UEFA κ. Petr Fousek.
H E.E. αποφάσισε:
Να αναβάλλει για την προσεχή Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, οπότε και θα συνεδριάσει πάλι, την έγκριση των προκηρύξεων αγωνιστικής περιόδου 2018-19 της Super League και της Football League.
Να αναβάλλει για την προσεχή Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, οπότε και θα συνεδριάσει πάλι, τη συζήτηση για την εφαρμογή του άρθρου 29 του ΚΑΠ, κατόπιν αιτήματος της Super League.
Να αναβάλλει για την προσεχή Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018, οπότε και θα συνεδριάσει πάλι, τη συζήτηση για τη συγκρότηση των ομίλων του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής.
Να ανανεωθούν για έναν (1) ακόμα χρόνο οι παρακάτω συμβάσεις ομοσπονδιακών προπονητών:
Εθνική Ανδρών:
Φάνης Κατεργιαννάκης: προπονητής τερματοφυλάκων
Γρηγόρης Μπιζάς : γυμναστής
Σταμάτης Αντωνίου: αναλυτής
Θρασύβουλος Παξινός: διατροφολόγος
Εθνική Ελπίδων:
Αντώνης Νικοπολίδης: προπονητής
Στέφανος Αϊβαλιώτης: προπονητής τερματοφυλάκων
Μιχάλης Ιορδανίδης: γυμναστής
Εθνική Νέων:
Γιάννης Γκούμας: προπονητής
Νίκος Καρύδας : γυμναστής
Εθνική Παίδων:
Νίκος Κεχαγιάς: προπονητής
Άγγελος Ζαζόπουλος: γυμναστής
Κώστας Μιχαηλίδης : αναλυτής (Εθνική Νέων/Παίδων)
Εθνική Γυναικών- Νεανίδων- Κορασίδων:
Αντώνης Πριόνας; προπονητής
Δημήτρης Μπατσίλας: γυμναστής
Γιώργος Παπακώστας: βοηθός προπονητή
Να ανακηρυχθούν οι υποψήφιοι αρχαιρεσιών της Ειδικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης των Ενώσεων-Μελών της Ε.Π.Ο. της 27ης Αυγούστου 2018. Υποψήφιοι ως τακτικά μέλη είναι οι κκ. Παυλίδης (ΕΠΣ Δωδεκανήσου), Καστίδης (ΕΠΣ Δράμας) και Στογιαννίδης (ΕΠΣ Πέλλας). Υποψήφια αναπληρωματικά μέλη είναι οι κ.κ. Δαβής (ΕΠΣ Ηπείρου) και Ευσταθίου (Χαλκιδικής).

Να ανανεωθεί η σύμβαση χορηγίας με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία για τα επόμενα 2+2 χρόνια».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ