Το μεσημέρι της Πέμπτης θα γίνει η τακτική συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΔ με πέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη.
Το σημαντικότερο θέμα που θα συζητηθεί, αφορά στην αναδιάρθρωση των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής, όπως και των Επιτροπών της Ένωσης, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε:
«Ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής κ. Παναγιώτης Διακοφώτης, έχοντας υπόψη το άρθρο 33 του Καταστατικού της Ένωσης και τις παραγράφους 1 και 3, του άρθρου 36 της παραγράφου 1 του εδαφίου β’, καλεί σε τακτική συνεδρίαση τα μέλη της Ε.Ε. την Πέμπτη 23/08/2018 και ώρα 15:00 στα γραφεία της Ένωσης.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:
Ενημέρωση προέδρου.
Αναδιάρθρωση Ε.Ε. και Επιτροπών.
Επικύρωση πρακτικού προηγούμενης συνεδρίασης.
Ενημέρωση ταμείου, εγκρίσεις δαπανών.
Αλληλογραφία – διάφορα».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», στην συνεδρίαση δεν αποκλείεται να συζητηθεί και η αλλαγή της ημερομηνίας έναρξης του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, που τελικά θα διεξαχθεί με 14 ομάδες, έπειτα από την μη δήλωση συμμετοχής του Καλυμνιακού.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πολύ δύσκολα θα αλλάξει ημερομηνία η… σέντρα της μεγάλης κατηγορίας και θα διεξαχθεί κανονικά στο σαββατοκύριακο 15 και 16 Σεπτεμβρίου.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ