Αθλητικά

Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ!

Βόλεϊ- ΕΟΠΕ- Μπάλα
Σύνοψη
  • Συνολικά οκτώ αγώνες θα διεξαχθούν από 21 έως 24 Μαΐου σε Ρόδο, Κω και Κάλυμνο για τα πρωταθλήματα παγκορασίδων και παμπαίδων.
  • Αύριο είναι προγραμματισμένες δύο αναμετρήσεις, μία στο «Βενετόκλειο» και μία στην Κω.
  • Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες σε διάφορες κατηγορίες και ώρες, με σημαντικές αναμετρήσεις για τις ομάδες.
  • Η Κυριακή 24 Μαΐου θα κλείσει με έναν αγώνα μεταξύ Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω και Ανταγόρας Κω στην Κω.

Συνολικά οκτώ αναμετρήσεις θα διεξαχθούν από 21 έως 24 Μαΐου σε Ρόδο, Κω και Κάλυμνο για τα πρωταθλήματα παγκορασίδων και παμπαίδων, τα οποία πλησιάζουν προς το τέλος τους. Αύριο έχουν οριστεί δύο αναμετρήσεις σε «Βενετόκλειο» (Τελχινίδα- Διαγόρας για τις παγκορασίδες) και Κω (Ανταγόρας Κω- Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω για τους παμπαίδες). Αναλυτικά, το νέο πρόγραμμα της Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ., για τα δύο πρωταθλήματα που είναι σε εξέλιξη.
ΣΗΜΕΡΑ:
Δ.Κ.Γ Ρόδου (17:45): Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς- Γ.Σ. Διαγόρας (ΠΚ)
Δ.Κ.Γ. Κω (21:15): Ανταγόρας Κω- Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω (ΠΠ)
ΣΑΒΒΑΤΟ(23/05):
Δ.Κ.Γ. Καλύμνου (10:00): Καλυμνιακός- Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω (ΠΚ)
Δ.Κ.Γ. Καλύμνου (12:00): Καλυμνιακός- Ανταγόρας Κω (ΠΚ)
Κ.Γ. Διαγόρα (17:00): Γ.Σ. Διαγόρας- Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας (ΠΚ)
Δ.Κ.Γ. Κω (18:00): Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω- Ανταγόρας Κω (ΠΚ)
Δ.Κ.Γ. Ρόδου (19:00): Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς- Ροδίων Άθλησις (ΠΚ)
ΚΥΡΙΑΚΗ(24/05):
Δ.Κ.Γ. Κω (12:00): Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω- Ανταγόρας Κω (ΠΠ)

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.