Ο Δήμαρχος Κω κ.Γιώργος Κυρίτσης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
” Η αήθης επίθεση ανώνυμων κουκουλοφόρων εναντίον του Μητροπολίτη Κω και Νισύρου, αποτελεί πρόκληση.
Ανώνυμοι κουκουλοφόροι του διαδικτύου και μη, υβρίζουν, συκοφαντούν και σπιλώνουν ανθρώπους καλυπτόμενοι πίσω από την ανωνυμία τους.
Δυστυχώς στην Κω ανθεί αυτό το εμπόριο της χυδαιότητας.
Ο Μητροπολίτης Κώου-Νισύρου κ.κ.Ναθαναήλ δεν χρειάζεται υπερασπιστές γιατί υπάρχει το έργο του, υπάρχει η φυσική του παρουσία.
Είναι ένας από εμάς.
Με τον ίδιο τρόπο επιχείρησαν κάποιοι να τον ”τρομοκρατήσουν” για το μεταναστευτικό, όταν όλοι γνωρίζουν ότι η Μητρόπολη προσέφερε ανθρωπιστική βοήθεια σε όλους αυτούς τους ανθρώπους.
Είναι καιρός να μπει ένα τέλος στη χυδαιότητα και στην αθλιότητα.”































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.