Τοπικές Ειδήσεις

“Δώσε Στη Ζωή Σου Μια Ευκαιρία – Δώσε Τέλος Στα Τροχαία Εγκλήματα”

Διαδικτυακή Ημερίδα

Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδικτυακή εκδήλωση, με θέμα την αλλαγή συμπεριφοράς απέναντι στα τροχαία «εγκλήματα», που ταλανίζουν την χώρα μας, θα θέλαμε να παρακολουθήσετε, μιας και είστε οι επόμενοι οδηγοί, που θα κατακλύσουν τους δρόμους της χώρας μας.

Το σεμινάριο, που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαρτίου 2021, στις 19:00, απευθύνεται σε μαθητές και σπουδαστές, από όλη την Ελλάδα κι οι ομιλητές, είμαστε σίγουροι, πως θα μείνουν για πολλά χρόνια στην θύμησή σας.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου, που γίνεται για την δική σας ενημέρωση, νομίζουμε πως, θα σας δώσει την δυνατότητα, να προσεγγίσετε το θέμα της οδικής συμπεριφοράς, από την σωστή γωνία και θα σας «μορφώσει» πάνω σε ένα θέμα, που ίσως κανείς μέχρι τώρα, δεν το έκανε.

Μην ξεχάσετε, στην φόρμα εγγραφής, να γράψετε τα στοιχεία σας, όπως ακριβώς επιθυμείτε να παραλάβετε και την βεβαίωση παρακολούθησης.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς, για τον πολύτιμο χρόνο σας και σας ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία, στον στίβο της ζωής!!!!

Σύνδεσμος Εγγραφής: https://forms.gle/FPHhnbJ76R5us9Nn9

Φόρμα Εκδήλωσης: https://fb.me/e/20zaMWlwQ

(μπορείτε να ενημερωθείτε για τους εισηγητές)

Fb: https://www.facebook.com/groups/640937659976090

Twitter: https://twitter.com/diasostesrodou

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Σπανός

Πρόεδρος Διασωστών Ρόδου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου