ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με Νηρέα Χίου για την πρόκριση η Τελχινίδα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΤΕΛΧΙΝΙΔΑ ΝΕΑΝΙΔΕΣ
Μέγεθος γραμμάτων

Μετά τη νίκη τους στον ημι­τε­λι­κό νε­α­νί­δων (κ20) της Ζ΄ Πε­ρι­φε­ρεί­ας  οι νε­α­νί­δες της Τελ­χι­νί­δας κα­λού­νται να υπε­ρα­σπί­σουν τον τίτλο της πρω­τα­θλή­τριας Αι­γαί­ου με αντί­πα­λο τον Νηρέα Χίου. Ο με­γά­λος τε­λι­κός θα γίνει την Τε­τάρ­τη 4 Μαρ­τί­ου σε γή­πε­δο της Ατ­τι­κής που θα ορι­στεί την επό­με­νη εβδο­μά­δα από την Ελ­λη­νι­κή Ομο­σπον­δία Πε­το­σφαί­ρι­σης (Ε.Ο.ΠΕ.). Οι αθλή­τριες του Νίκου Τσι­ντο­μη­νά και της Φαίης Μίχου συ­νε­χί­σουν εντα­τι­κά την προ­ε­τοι­μα­σία τους και ανυ­πο­μο­νούν για τον ση­μα­ντι­κό αυτόν αγώνα που θα στεί­λει τον νι­κη­τή στις 16 κα­λύ­τε­ρες ομά­δες της Ελ­λά­δας και στην προ­κρι­μα­τι­κή φάση του πα­νελ­λή­νιου πρω­τα­θλή­μα­τος νε­α­νί­δων.

Οι πρω­τα­θλή­τριες Δω­δε­κα­νή­σου έχουν κύριο χο­ρη­γό την επι­χεί­ρη­ση «Delicious Corner Coffee & Food» και τους ‘Γκι­ζέτ­της Γιώρ­γος – Ερ­γα­στή­ριο Ξυ­λουρ­γι­κών Εφαρ­μο­γών’, ‘Saki’s Pizza-Masamania’, ‘Ρα­φα­ήλ Ζω­γρά­φης – χον­δρι­κό εμπό­ριο φρού­των, λα­χα­νι­κών και κρα­σιών’, Stadium – Πρα­κτο­ρείο ΟΠΑΠ’, ‘10GR Hotel & Wine Bar’, ‘Ικτί­νος – με­λέ­τες-επι­βλέ­ψεις-κα­τα­σκευ­ές’, ‘Ει­ρή­νη – ζα­χα­ρο­πλα­στείο’, ‘Το Ντό­πιο – φρού­τα και λα­χα­νι­κά’, ‘Σκό­νης – πα­ρα­δο­σια­κό μα­νά­βι­κο’, ‘Αντώ­νης – γε­νι­κές οι­κο­δο­μι­κές ερ­γα­σί­ες’ και ‘Ξυ­λο­σο­φία – ξυ­λουρ­γι­κές ερ­γα­σί­ες’.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.