ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α’ Κατηγορία: Παρασκευή ανοίγει η αυλαία

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ποδόσφαιρο

Ανα­κοι­νώ­θη­κε από την ΕΠΣΔ το παι­χνί­δι που θα ανοί­ξει την αυ­λαία της 20ης αγω­νι­στι­κής του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ Κα­τη­γο­ρί­ας.
Η ανα­μέ­τρη­ση θα διε­ξα­χθεί την Πα­ρα­σκευή στις 12:15 το με­ση­μέ­ρι, στο γή­πε­δο της Καρ­δά­μαι­νας με την το­πι­κή Δόξα να υπο­δέ­χε­ται τον Ηρα­κλή Λάρ­δου, με πα­ρα­τη­ρη­τή αγώνα τον Γιάν­νη Ση­μα­ντη­ρά­κη.
Το παι­χνί­δι έχει τον χα­ρα­κτή­ρα του ντέρ­μπι, καθώς οι ομά­δες «μά­χο­νται» για την απο­φυ­γή του υπο­βι­βα­σμού, με τους γη­πε­δού­χους να βρί­σκο­νται σε κα­λύ­τε­ρη βαθ­μο­λο­γι­κή θέση.
Ανα­λυ­τι­κά:
Α’ Κα­τη­γο­ρία
20η αγω­νι­στι­κή
Πα­ρα­σκευή

● Καρ­δά­μαι­να 12:15
Δόξα Καρ­δά­μαι­νας- Ηρα­κλής Λάρ­δου
Παρ. αγώνα: Ση­μα­ντη­ρά­κης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.