Τοπικές Ειδήσεις

Οργανωμένες επαφές του Δήμου Λειψών στη διεθνή έκθεση WTM 2023

Στοχευμένη παρουσία είχε ο Δήμος Λειψών στη διεθνή έκθεση τουρισμού WTM που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο από τις 6 έως και τις 8 Νοεμβρίου 2023. Με τη βοήθεια της εξειδικευμένης εταιρείας τουριστικού μάρκετινγκ του Δήμου προγραμματίστηκαν εγκαίρως και υλοποιήθηκαν εποικοδομητικές συναντήσεις με έγκυρους ταξιδιωτικούς συντάκτες, επηρεαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τουριστικούς bloggers. Οι βιώσιμες καινοτομίες, οι παρθένες εξωτικές παραλίες, οι υπαίθριες δραστηριότητες, οι ειδικές μορφές τουρισμού, τα έργα βελτίωσης των υποδομών, το εύρος των τουριστικών υπηρεσιών, οι παραδόσεις, η ιδιαίτερη γαστρονομία, τα ξεχωριστά τοπικά προϊόντα και η καταλληλότητα για διακοπές εκτός τουριστικής αιχμής αποτέλεσαν τον «κορμό» της παρουσίασης του προορισμού στις ενδιαφερόμενες ειδικές ομάδες ενδιαφέροντος. Παράλληλα εντύπωση προκάλεσαν στους συμμετέχοντες και οι πρόσφατες διεθνείς διακρίσεις του νησιού της μυθικής Καλυψούς σε έγκριτα αγγλόφωνα ΜΜΕ όπως το TheTravel.com και οι Times.

«Τα τελευταία χρόνια, έχουν γίνει πολύ σημαντικά βήματα για την ανάδειξη και την ουσιαστική διαφοροποίηση των Λειψών στον τουριστικό “χάρτη”. Οι ανοδικές επιδόσεις σε όρους αφίξεων και η ανταπόκριση του ταξιδιωτικού κοινού στο “πράσινο” κάλεσμα διακοπών δικαιώνουν τις προσπάθειες μας και μας δίνουν το κίνητρο να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση», δήλωσε ο Δήμαρχος Λειψών Φώτης Μάγγος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου