Σε ακύρωση κρουαζιερών και μέσα στο 2021 προχώρησε η Carnival.

Eνώ βρίσκεται σε φάση εφαρμογής του πρωτοκόλλου που εκδόθηκε στις 30 Οκτωβρίου από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των Η ΠΑ (CDC), η Carnival Cruise Line ενημέρωσε τους ταξιδιώτες και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες ότι έχει ακυρώσει επιπλέον κρουαζιέρες το 2021 όπως:

-Όλες οι επιβιβάσεις από τα homeport των ΗΠΑ από 1-31 Ιανουαρίου. Επιπλέον, την επιβίβαση από τη Βαλτιμόρη, το Τσάρλεστον, το Τζάκσονβιλ, το Λονγκ Μπιτς, το Μομπαιλ, τη Νέα Ορλεάνη και το Σαν Ντιέγκο έως τις 28 Φεβρουαρίου. Επιβιβάσεις στο Carnival Legend από την Τάμπα έως τις 26 Μαρτίου.

H διοίκηση της Carnival βρίσκεται στη διαδικασία οικοδόμησης μιας επανάκαμψης στις κρουαζιέρες η οποία θα επικεντρωθεί αρχικά στο Μαϊάμι και στο Port Canaveral και θα ακολουθήσει το Galveston.

Σύμφωνα με τα πρωτόκολλα CDC, το Carnival Horizon φτάνει στο Μαϊάμι αυτήν την εβδομάδα, και το Carnival Breeze θα είναι το επόμενο πλοίο που θα επιστρέψει στις ΗΠΑ.

Εν ολίγοις οι δραστηριότητες της Carnival έχουν ανασταλεί στις ΗΠΑ έως τις 31 Ιανουαρίου 2021 και στην Αυστραλία έως τις 2 Μαρτίου 2021.

Πηγή : tourismtoday.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ