ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συλλήψεις διεθνώς διωκόμενων

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΡΟΔΟΥ

Συνε­λή­φθη την 18η Σεπτεμ­βρίου 2019 το βράδυ στην Κω, από αστυ­νο­μι­κούς του Τμή­μα­τος Ασφα­λείας Κω, ένας 30χρονος σε βάρος του οποίου εκκρε­μούσε διω­κτικό έγγραφο των γερ­μα­νι­κών Αρχών για υπόθεση ναρ­κω­τι­κών.

Ελεύ­θε­ρος με τους περιο­ρι­στι­κούς όρους της απα­γό­ρευ­σης εξόδου από τη χώρα και της εμφά­νι­σης του στο ΑΤ Ρόδου αφέθηκε στο μεταξύ, μέχρι να εξε­τα­στεί αρμο­δίως το αίτημα έκδοσης του από το Συμ­βού­λιο Εφετών Δωδε­κα­νή­σου, ένας 30χρονος Πολωνός πολι­τι­κός μηχα­νι­κός, που συνε­λή­φθη την 16η Σεπτεμ­βρίου 2019 το πρωί στη Ρόδο, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Αερο­λι­μένα Ρόδου. Συγκε­κρι­μένα ο 30χρονος κατη­γο­ρεί­ται για τα αδι­κή­ματα της πλα­στο­γρα­φίας και της απάτης με σκοπό την απο­κό­μιση χρη­μα­τι­κού οφέλους, που διέ­πραξε από 29-01-2009 έως 05-09-2010 στην Πολωνία.

Του απο­δί­δε­ται ότι με την χρήση πλαστών στοι­χείων υπέ­γραφε συμ­βό­λαια κινητής τηλε­φω­νίας και internet και ελάμ­βανε συσκευές με επι­δό­τηση. Ο ίδιος ισχυ­ρί­ζε­ται ότι είχε κλαπεί η ταυ­τό­τητα του και δεν έχει σχέση με τα αδι­κή­ματα που του απο­δί­δο­νται αλλά είναι και ο ίδιος θύμα.

Ως συνή­γο­ρος του παρί­στα­ται ο δικη­γό­ρος κ. Μιχάλης Καντι­δε­νός.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.