Με τη χώρα μας να συνιστά κορυφαία επιλογή για τους Γερμανούς ταξιδιώτες τη φετινή τουριστική περίοδο, τα ελληνικά ξενοδοχεία συνεχίζουν να αποτελούν σημείο αναφοράς, προσελκύοντας τις προτιμήσεις και το ενδιαφέρον των Γερμανών, όπως αποδεικνύει η πιο πρόσφατη, 15νθήμερη αξιολόγηση του fvw Hotelmeter.

Tο Pilot Beach, στη Γεωργιούπολη του νομού Χανίων, το Lindos Princess, στη Λάρδο της Ρόδου και το Royal Belvedere, στη Χερσόνησο του Ηρακλείου Κρήτης, «πρωταγωνιστούν» στη γερμανική αγορά, από πλευράς δημοφιλίας, σύμφωνα με την αξιολόγηση του fvw Hotelmeter, για το διάστημα από 20 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου.

Σε επίπεδο τιμών, στο γενικό σύνολο, πρώτο είναι το Creta Maris, στη Χερσόνησο του Ηρακλείου της Κρήτης, με μέση τιμή στα 1.274 ευρώ, με επόμενο το Lyttos Beach, επίσης στη Χερσόνησο, στον νομό Ηρακλείου, με 1.245 ευρώ, και τρίτο το Lindos Princess, στη Ρόδο, με τιμή στα 1.139 ευρώ.

Η Hotelometer FVW είναι μια έρευνα που αφορά στη δεκαπενθήμερη μέτρηση στα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία στην Ελλάδα, την Ισπανία και την Τουρκία και σε άλλες χώρες η οποία βασίζεται στο σύστημα κρατήσεων TravelTainment, που χρησιμοποιείται από Γερμανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες και online μηχανές κρατήσεων.

διαβάστε περισσότερα στο money-tourism.gr

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ