Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας του Συλλόγου «Θάλεια» με σύνθημα «Ελάτε μαζί μας! Χαμογελάστε!». Αφετηρία και τερματισμός της διαδρομής είναι η Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα (ώρα εκκίνησης 18.30).
Η πρόεδρος του Δωδεκανησιακού Σύλλογου Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ», Θάλεια Γεωργά σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, ευχαρίστησε αναλυτικά όλους τους χορηγούς, τους εθελοντές και φορείς για τη συμπαράστασή τους. Κάλεσε όλους να στηρίξουν αυτή την λέγοντας χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν δρόμοι πολλοί. Για κάποιους είναι πιο εύκολοι και για κάποιους άλλους πιο δύσκολοι. Εμείς περπατάμε μαζί στον ίδιο δρόμο ζωής όπου τα βήματα γίνονται αγκαλιές, αγκαλιές ελπίδας».
Τα έσοδα της εκδήλωσης πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για 7η χρονιά για την προσφορά δεκατιανού σε μαθητές οι οποίοι αδυνατούν να το προμηθευτούν από το περιβάλλον τους. Όπως δήλωσε η κα Θάλεια, τα αιτήματα που λαμβάνει ο σύλλογος είναι αυξημένα.
Το κιόσκι του συλλόγου Θάλεια, θα λειτουργεί σήμερα (18.00-21.00), αύριο Παρασκευή (11.00-14.00&18.00-21.00) και μεθαύριο Σάββατο (12.00-16.30) στον πεζόδρομο του ΑΚΤΑΙΟΝ.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ