Τοπικές Ειδήσεις

Μη αποδοχή της παραίτησης του κ. Π. Μπακίρη απο τη θέση του προέδρου του Κ.Κ.Π.Π.Ν.Α.

Με τη παρούσα επιστολή θα θέλαμε οι λίγοι υπηρετούντες στο Τμήμα να διατυπώσουμε την αναγκαιότητα της παραμονής και τη μη αποδοχή της παραίτησης του κ. Π. Μπακίρη απο τη θέση του Προέδρου του Κ.Κ.Π.Π.Ν.Α.

Ο κ. Μπακίρης στο συντομο διαστημα της παραμονής του στο Τμήμα μας επέδειξε σημαντικο ζήλο στην επίλυση των προβλημάτων του Ιδρύματος και στάθηκε αρρωγός στην επίλυση και των μικρότερων ζητημάτων που αφορούσαν την καλυτέρευση  της καθημερινότητας των παιδιών αλλά και τη συνολικά καλύτερη λειτουργία του Ιδρύματος. Με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα αντιμετώπιζε καθε δυσκολία που ενέκυπτε στο Τμήμα μας και έδειχνε το άμεσο ενδιαφερον του για την επίλυση τους.

Η επιστολή μας αυτη εχει αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον των παιδιών και ελπίζουμε η φωνή μας να βρει ανταπόκριση στους αρμόδιους και να φροντίσουν οπως διατηρηθεί ο κ. Μπακίρης στο πόστο που του είχε ανατεθεί.

Προσδοκούμε λοιπόν στην επαναφορά του κ. Π. Μπακίρη στα καθήκοντα του για να ολοκληρώσει το όραμα του, του οποιου ήμασταν υποστηρικτές και συνοδοιπόροι.

Με εκτίμηση

ΠΑΥΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΜΟΝΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ)

ΤΖΑΤΖΑΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΜΟΝΙΜΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ)

ΔΙΑΚΑΝΘΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΜΟΝΙΜΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ)

ΞΟΥΡΗ ΑΜΑΛΙΑ (ΜΟΝΙΜΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ)

ΑΝΝΑ ΔΙΑΚΟΣΑΒΒΑ (ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ)

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΣΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΑΙΔΙΩΝ

(Σημείωση: Η επιστολή έχει αποσταλεί σ’ όλα τα πολιτικά γραφεία, στο Υπουργείο Εργασίας υπόψιν του Υπουργού κ. Βρούτση, στην υφυπουργό κα Μιχαηλίδου και στο γραφείο του Πρωθυπουργού)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου