ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κολλέγιο Ρόδου: Φινάλε στο Summer Camp με τρίαθλο

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Πιγκουίνοι- Τρίαθλο

Με ένα δια­φο­ρε­τι­κό τρόπο θα ολο­κλη­ρω­θεί το φε­τι­νό Summer Camp του Κολ­λε­γί­ου Ρόδου, καθώς από τις 25 έως τις 27 Ιου­λί­ου τα παι­διά θα δια­γω­νι­στούν στο τρί­α­θλο, που πε­ρι­λαμ­βά­νει κο­λύμ­βη­ση, πο­δη­λα­σία και τρέ­ξι­μο.

Στη σχε­τι­κή ανα­κοί­νω­ση που εκ­δό­θη­κε προς ενη­μέ­ρω­ση, ανα­φέ­ρο­νται τα εξής:

«Το με­γά­λο φι­νά­λε του Summer Camp: Τριά­θλο στο Κο­λέ­γιο Ρόδου!

Κλεί­νου­με την κα­λο­και­ρι­νή σεζόν με ένα από τα πιο συ­ναρ­πα­στι­κά γε­γο­νό­τα του έτους! Στις 25-27 Ιου­λί­ου, πε­ρισ­σό­τε­ρα από 150 παι­διά από το Summer Camp του Κο­λε­γί­ου Ρόδου θα δια­γω­νι­στούν σε ένα απαι­τη­τι­κό τρί­α­θλο. Οι μι­κροί αθλη­τές μας θα δο­κι­μά­σουν τις δυ­νά­μεις τους σε κο­λύμ­βη­ση, πο­δη­λα­σία και τρέ­ξι­μο, αντα­γω­νι­ζό­με­νοι για με­τάλ­λια και εκ­πλή­ξεις.

Αυτή η γιορ­τή του αθλη­τι­σμού απο­τε­λεί το κύ­κνειο άσμα ενός από τα πιο δρα­στή­ρια και ευ­χά­ρι­στα αθλη­τι­κά camps στο νησί μας. Σας πε­ρι­μέ­νου­με να υπο­στη­ρί­ξε­τε τους μι­κρούς μας ήρωες και να γιορ­τά­σου­με μαζί την ολο­κλή­ρω­ση της κα­λο­και­ρι­νής τους πε­ρι­πέ­τειας!

Μη χά­σε­τε την ευ­και­ρία να γί­νε­τε μάρ­τυ­ρες της αθλη­τι­κής εξέ­λι­ξης των νέων τα­λέ­ντων του Κολ­λε­γί­ου Ρόδου. Ας γιορ­τά­σου­με μαζί τη δύ­να­μη και το πνεύ­μα του αθλη­τι­σμού! Ελάτε να δώ­σε­τε τα εν­θαρ­ρυ­ντι­κά σας χει­ρο­κρο­τή­μα­τα και να απο­λαύ­σε­τε ένα ξε­χω­ρι­στό τρι­ή­με­ρο γε­μά­το άθλη­ση και θε­τι­κή ενέρ­γεια».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.