ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην Πολωνία μικτή ομάδα κοριτσιών από τη Ρόδο!

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ

Για το Γιάσλο της Πολω­νίας ανα­χώ­ρησε χθες το βράδυ μικτή ομάδα βόλεϊ της Ρόδου που απο­τε­λεί­ται από αθλή­τριες των σωμα­τείων Ρ.Σ.Φ.Π. Τελ­χι­νίς, Γ.Σ. Δια­γό­ρας και Α.Σ.ΠΕ.Δ. Η ομάδα υπό την καθο­δή­γηση των προ­πο­νη­τών Κέλυς Δαου­το­πού­λου και Λοΐζου Παπα­κων­στα­ντί­νου θα πάρει μέρος για δεύτερη συνε­χό­μενη χρονιά στο διεθνές τουρ­νουά βόλεϊ που διε­ξά­γε­ται εδώ και 24 χρόνια και θα αγω­νι­στεί απέ­να­ντι σε ομάδες των χωρών Γερ­μα­νία, Ηνωμένο Βασί­λειο, Νορ­βη­γία, Ουγ­γα­ρία, Ουκρα­νία, Σλο­βα­κία, Κροατία, Ρου­μα­νία, Τσεχία, Αλγερία και Πολωνία.

Οι αθλή­τριες που συμ­με­τέ­χουν είναι οι: Βήτου Αγγε­λική, Ευστα­θίου Μιχαέλα, Κου­ρο­πού­λου Εσμε­ράλδα, Μαθιου­δάκη Ευρυ­δίκη, Μαρ­τα­τζίου Γιου­στίνα, Μαυ­ρί­δου Χαρι­τίνα, Σαλα­μα­στράκη Σοφία, Σπα­νου­δάκη Ανα­στα­σία, Σκαρ­τσίλη Ηλέκτρα, Χατζη­βά­σιλα Κων­στα­ντίνα και Χατζη­γιάννη Δανάη.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.