Ειδήσεις

«Συμμετοχή σε δράσεις της Κοιν.Σ.Επ ΑΣΚΛΗΠΕΙΑΔΕΣ»

Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ “ΑΣΚΛΗΠΕΙΑΔΕΣ” , Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Ρόδου, λειτουργεί με επιτυχία για 6η συνεχή χρονιά, που αφορά στον χώρο παροχής υπηρεσιών σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες όπως άτομα με σωματικές ή ψυχικές ή νοητικές ή αισθητηριακέςδυσλειτουργίες, εξαρτημένα ή απεξαρτημένα από ουσίες άτομα, οροθετικοί, φυλακισμένοι / αποφυλακισμένοι και ανήλικοι παραβάτες, ηλικιωμένοι, βρέφη, κακοποιημένα παιδιά και γυναίκες άτομα με αναπηρίες και άτομα με χρόνιες παθήσεις με σκοπό την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους και την ένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο.

Ζητάμε την εκδήλωση ενδιαφέροντος από άτομα που ανήκουν στις παραπάνω ομάδες, προκειμένου να εργαστούν σε διάφορες δράσεις που θα υλοποιηθούν.
Οι ενδιαφερόμενοι / -ες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 22410 63660 καθημερινά, ώρες 10:00-15:00 ή στέλνοντας e-mailστο : info@pwdservices.gr.
Παραμένουμε στη διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.
Με εκτίμηση,

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                 Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΗΔΙΑΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ                                                 ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου