Ειδήσεις

Tοποθέτηση ιατρών οπλιτών σε Χάλκη και Λειψούς

O Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης, υπέγραψε μετά από σχετικά αιτήματα του Υπουργείου Υγείας απόφαση για την τοποθέτηση 15 ιατρών οπλιτών θητείας σε Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία (ΠΠΙ), Περιφερειακά Ιατρεία (ΠΙ) και Κέντρα Υγείας (ΚΥ) σε άγονες και προβληματικές περιοχές της χώρας. Στους συγκεκριμένους οπλίτες ιατρούς, παρέχεται η δυνατότητα για ταυτόχρονη αναγνώριση του χρόνου στρατεύσιμης στρατιωτικής υποχρέωσης και ως χρόνου εκπλήρωσης της υποχρέωσης της υπηρεσίας υπαίθρου, με δαπάνη του Υπουργείου Υγείας.

Συγκεκριμένα, οι ιατροί οπλίτες , τοποθετούνται:

 

Στο Κέντρο Υγείας Ιθάκης, στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Αντικυθήρων, στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Κέντρο Ανάφης, στο Περιφερειακό Ιατρείο Μαθρακίου, στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Κέντρο Κουφονησίων, στο Πολυδύναμο Περιφερειακό ΙατρείοΔονούσας, στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Κέντρο Ελαφονήσου, στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Χάλκης, στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Ύδρας, στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Λειψών, στο Πολυδύναμο Ιατρείο Δρυοπίδας (Ν.Κύθνου), στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σφακίων, στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Κέντρο Βασιλικάδων, στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Αλοννήσου και στο Πολυδύναμο Περιφερειακό ΙατρείουΚορώνου Νάξου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου