ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ξεκινά τον μαραθώνιο συσκέψεων και επαφών ο Αλέξης Τσίπρας-τηλεδιάσκεψη το απόγευμα με Γιουνκέρ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Τσίπρας

Στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου βρί­σκε­ται ο πρω­θυ­πουρ­γός Αλέξης Τσίπρας, ενώ έχουν ήδη αρχίσει να προ­σέρ­χο­νται κυβερ­νη­τικά στελέχη του οικο­νο­μι­κού επι­τε­λείου, της ομάδας πολι­τι­κής δια­πραγ­μά­τευ­σης, προ­κει­μέ­νου να συζη­τή­σουν την τακτική της κυβέρ­νη­σης ενόψει του Eurogroup και της έκτα­κτης Συνόδου Κορυφής των κρατών-μελών της Ευρω­ζώ­νης τη Δευτέρα.

Τις πόρτες του Μ. Μαξίμου έχουν περάσει ήδη ο αντι­πρό­ε­δρος της κυβέρ­νη­σης Γιάννης Δρα­γα­σά­κης, ο οποίος προ­σήλθε πριν από περίπου μία ώρα και ο υπουρ­γός Οικο­νο­μίας Γιώργος Στα­θά­κης που έφτασε πριν από λίγα λεπτά.

Αργό­τερα το από­γευμα ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει τηλε­διά­σκεψη με τον επι­κε­φα­λής της Κομι­σιόν, Ζαν Κλοντ Γιούν­κερ, ενώ πιθα­νό­τατα θα υπάρ­ξουν τηλε­φω­νι­κές επι­κοι­νω­νίες και με πολλούς ευρω­παί­ους ηγέτες ώστε να προ­λειαν­θεί το έδαφος για το Eurogroup και την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής της Δευ­τέ­ρας.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.