Μετά την σπουδαία επίδοση στα 800μ με 58,86 στον τελικό του Πανελλήνιου Σχολικών Αγώνων, που αποτελεί την καλύτερη φετινή επίδοση στην ηλικία του, ο 17χρονος Σέργιος Διακοστεφανής του ΓΣ Εύδαμος, κλήθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα που θα γίνει στο Μαρόκο από 2 έως 6 Μαΐου. Η σχετική ανακοίνωση του Κωακού συλλόγου:

«Μια τεράστια αγκαλιά από την αθλητική οικογένεια του ΕΥΔΑΜΟΥ, τα συγχαρητήρια και τα ευχαριστώ είναι το ελάχιστο που μπορούμε να εκφράσουμε στο πρόσωπο του αθλητή μας, ο οποίος βλέπει τους κόπους του να δρέπουν δάφνες, μέσα από τον δύσκολο αγώνα του, αφού διανύει καθημερινά για να προπονηθεί υπό τις οδηγίες του προπονητή του ΦΡΑΖΗ ΜΑΝΩΛΗ, 60 ολόκληρα χιλιόμετρα, (κατοικεί στην Καρδάμαινα). Εξαιρετικός αθλητής, και πάνω από όλα υπόδειγμα ανθρώπου, ο ΣΕΡΓΙΟΣ θα μας απασχολεί και θα μας συγκινεί για τα επόμενα χρόνια με τις διακρίσεις του.

-Επίσης το Σαββατοκύριακο 14-15 Απριλίου στα πλαίσια του Διασυλλογικού πρωταθλήματος Δωδεκανήσου, της κατηγορίας ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ο σύλλογος μας εμπλούτισε την συλλογή των μεταλλίων του με 8 χρυσά, 10 αργυρά και 4 χάλκινα.

Στο ΝΕΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ, με την συμμετοχή 11 συλλόγων από όλα τα ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ, και σε εξαιρετικό αγωνιστικό και οργανωτικό κλίμα, στον πρώτο αγώνα τους για φέτος , οι αθλητές και οι αθλήτριες μας στο σύνολο τους, άφησαν πολλές υποσχέσεις πως θα κρατήσουν ψηλά τα βαθμολογικά κεκτημένα των τελευταίων χρόνων για τον σύλλογο και βελτιώνοντας διαρκώς τις ατομικές τους επιδόσεις. Η προσπάθεια τους παίρνει μεγαλύτερη αξία, καθώς για εμάς ο καθένας από αυτούς, μαζί και οι προπονητές τους, είναι ένας μικρός ήρωας , αφού οι φετινές συνθήκες λόγω του σεισμού, και τα σχολικά προγράμματα, τους έστειλαν να προπονούνται στις 8 το πρωί, και άλλοτε από τις 8 έως τις 11 το βράδυ. Αποδεικνύεται πως τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς.

ΧΡΥΣΑ:

ΜΕΤΑΞΩΤΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΡΤΣΑΝΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ-ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΑΚΟΣΤΕΦΑΝΗΣ ΣΕΡΓΙΟΣ-800Μ
ΧΡΗΣΤΟΦΗ ΙΩΑΝΝΑ-ΜΗΚΟΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ,ΜΑΥΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ,ΚΩΤΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ,ΤΡΙΜΑΤΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ- 4Χ100

ΑΡΓΥΡΑ:

ΜΟΥΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ-110ΕΜΠ
ΦΡΑΖΗ ΦΙΛΟΘΕΗ-110ΕΜΠ
ΜΑΥΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ-100Μ
ΧΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ-800Μ
ΚΑΛΣΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-400Μ
ΧΡΗΣΤΟΦΗ ΙΩΑΝΝΑ,ΜΑΝΣΟΥΡ ΜΥΡΙΑΜ,ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΟΜΝΙΚΗ,ΦΡΑΖΗ
ΦΙΛΟΘΕΗ-4Χ100

ΧΑΛΚΙΝΑ:

ΜΑΝΣΟΥΡ ΜΥΡΙΑΜ- 100Μ
ΚΩΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ- 400ΕΜΠ
ΧΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ
ΜΕΤΑΞΩΤΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΣΦΑΙΡΑ

-Παράλληλα έγιναν αγώνες Παμπαίδων-Παγκορασίδων Β΄, και ΜΙΝΙ γεννηθέντων 2005-
2010. Γέμισε το στάδιο για δύο ημέρες ζωντάνια, χαμόγελα και κίνηση, από τους εκκολαπτόμενους μικρούς αθλητές που θα πλαισιώσουν τα επόμενα χρόνια τα αγωνιστικά τμήμα τα μας.

Δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε τον Δ.Ο.ΠΑ.Β.Σ τα στελέχη και τους ανθρώπους του, τον Θάνο, τον Βασίλη, την Μαριέττα, τον Στέργο, για την στήριξη και την υλοποίηση των προτάσεων μας για διοργάνωση αγώνων, την παραχώρηση και την βελτίωση των εγκαταστάσεων, παρά την έλλειψη προσωπικού, σε αντίθεση με άλλους Δήμους που ανά την Ελλάδα που επισκεπτόμαστε, με αποκορύφωμα τις ταχύτατες ενέργειες του Δ.ΟΠΑ.ΒΣ στην ανάληψη των Επετειακών 30ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου, μετά από την αδυναμία της επαρχίας Σάμου-Ικαρίας για τις 29 και 30 Σεπτεμβρίου.

Δεν θα κουραστούμε να φωνάζουμε ότι η όποια επιτυχία είναι απόσταγμα συνεργασιών.
Καλή αγωνιστική χρονιά, η οποία προμηνύεται και για φέτος συναρπαστική για τον ΕΥΔΑΜΟ μας».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ